Masterchef Yasemin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Yasemin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'in fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de yepyeni bir sezon daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışmada son olarak Yasemin Çelik performansını ortaya koymak için jüri karşısına çıktı. Peki, Masterchef Yasemin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Yasemin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Yasemin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Yasemin Çelik kimdir?

2 çocuk shaibi olan Yasemin Çelik 40 yaşında. Konya'dan yarışmaya katılıyor. Yaptığı yemekteki mantolama işlemini yaparken Mehmet Şef'in yorumu sonrasında tereddüte düştü. Mühürlemeyi arka tarafta yapması ve birçok aşanayı hazır getirmesiyle Mehmet Şef kendisine takıldı. 


Masterchef Yasemin Çelik


 

Masterchef Yasemin Çelik Instagram

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Yasemin Çelik'in kendisine ait Instagram hesabı vardır. 439 takipçisi bulunuyor. Kendisini @ysmnn_clk adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.