MasterChef'te yaşanan gerginlik herkesi korkuttu! Mehmet Şef yine affetmedi! O yarışmacıya sert tepki geldi!

MasterChef'te yaşanan gerginlik herkesi korkuttu! Mehmet Şef yine affetmedi! O yarışmacıya sert tepki geldi!
TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye yeni sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. MasterCheff All Star heyecanı ise şimdiden gerilimi arttırdı. Mehmet Şef’in o yarışmacıya tepkisi ise dikkat çekti!

Yeni sezonda MasterChef All Star olarak ekranlarda izleyici ile buluşan MasterChef, yine gerilim dozu yüksek mücadelelere sahne oluyor. 2019 – 2020 yılı yarışmacılarının tezgah başına geçtiği ve yüksük çorbası yaptığı bölümde en iyi yemeği çıkarmak için kıyasıya mücadele verildi.

En iyi yemeği yaparak yaratıcılık turuna çıkan yarışmacılar arasında Taya, Esra, Ayyüce, Sefa, Eray, Berk ve Ebru ilk sırada yer aldı. Berk’in çift tadım yaptığını fark eden Mehmet Şef’in uyarısı ise yarışmaya damgasını vurdu.

YARIŞMACININ TABAĞINI ÖNÜNDEN ALDI!

MasterChef All Star heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ekrana gelen son bölümünde ilk etapta şefler yarışmacılardan yüksük çorbası yapmalarını istedi. Mehmet Şef’in bir yarışmacıya uyarısı ise dikkat çekti.

‘’Tadına bakıyorsun tuzunun az olduğunu anlayıp sonra tekrar tadım yapıp tuz katıyorsun’’ şeklinde uyarıda bulunan Mehmet Şef, yarışmacının sıfırdan başlamasını istedi. Yedek malzemeler ile yemeği yeniden yapmak zorunda kalan genç yarışmacının bu hatası ise dikkat çekti.

MASTERCHEFF ALL STAR’DA ANA KADROYA KİMLER GİRDİ?

TV 8 ekranlarında büyük bir heyecanla takip edilen MasterChef All Star heyecanı giderek artıyor. Şeflerin verdikleri süre sonunda yapılacak tabak değerlendirmesi ile ikinci tura çıkan yarışmacılar belli oldu. Günü başarılı şekilde tamamlayan Tanya, Esra, Ayyüce, Sefa, Eray, Berk ve Ebru ana kadroya giren isimler oldu.

Günün ikinci ve son turunda ise şefler yarışmacılardan acı biber ve tuz ana ürünleri ile yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler. Süre sonunda yemekleri tadan şefler Sefa, Tanya ve Esra’yı finale çıkardı. MasterChef ana kadrosuna girerek 6. yarışmacı olan isim ise Sefa oldu. MasterChef ana kadroya girmek için yarışan MasterChef’in en başarılı yarışmacılarının performansları ise büyük bir heyecan yaratıyor. MasterChef All Star’ın kazanan isminin kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.