Masum 435. Bölüm izle | Masum 31 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 435. Bölüm izle | Masum 31 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 31 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 435. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 435. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 435. bölüm özeti

Modiler Mansi belasını konaktan def etmişti. Jaggi’nin annesi Modi konağına taşınmış ve Gopi’de Jaggi’nin Ahem ile üvey kardeş olduklarını öğrenmişti. Jaggi gerçeği! Annesinin gelişiyle beraber Jaggi Modi konağında oldukça mutludur. Tam bir ana kuzusu olan Jaggi’ye annesi saç bakımı yapar. Urvaşi oğlunun saçlarına yağ sürerken aklında tek şey vardır. Tüm bu gerçekleri ona nasıl anlatacağı.

Aslında Jaggi’nin Parag’ın oğlu olduğu ve tüm bu mirasın varisi olduğu gerçeği. Tüm bunların farkında olmayan Krishna ve Premila ise yeni bir plan üzerinde çalışırlar. planları doğrultusunda Amerika’da bulunan Parag’a birileri aracılığıyla yardım çağrısı yollatırlar. Parag endişelenerek soluğu hemen Hindistan’da alır.

DNA testi! Parag’ı havalimanında karşılayan Krishna olur. Krishna taksici kılığına girerek Parag’ı Modi konağına götürür. Tüm bunları yaparken çaktırmadan Parag’ın saç telini de almayı başarır. Saç telini özenle paketleyerek zarfa koyar. Krishna DNA testi ile Ahem kılığında dolaşan Jaggi’nin sahtekar olduğunu ispatlayacağını düşünür.

Modi konağına gelen Parag ise üst üste şaşkınlıklar yaşar. Konağa girdiğinde önce Urvaşi’yi ardından da Jaggi’yi görür. Parag başta Jaggi’yi Ahem zanneder. Ancak gerçekler çok başkadır ve tüm bu gerçekleri Kokila bir bir anlatır.

Parag şoke oldu! Koki sözlerine Gopi’nin aklını kaçırma süreciyle başlar. Ardından doktor Krishna’ya gelir. Onun sahtekarlıkları, Mansi süreci ve ardından Urvaşi ve oğlu Jaggi. Tüm bu gerçekleri öğrenen Parag ne diyeceğini bilemez.

Krishna tutuklandı! Tüm bu karmaşanın içinde Mansi ve ailesinin ani ziyareti olayları daha da farklılaştırır. Krishna Parag ve Jaggi’nin DNA raporlarını getirdiklerini söyler. Böylelikle Modilerin yalanı ortaya çıkacak diye düşünür.

Krishna bunun yanında polisleri de çağırmıştır. Ancak işler pekte beklediği gibi gitmez. Mansi DNA raporunu açtığında Parag ve Jaggi’nin baba oğul olduklarını öğrenir. Krishna ve tüm ailesi şaşkınlık içinde kalır. Mansi bu rapora inanmaz. Gopi’nin değiştirdiğini polislere söyler. Daha önce Krishna’da Gopi’nin deli raporunu değiştirmişti bu pekala mümkün der.

Mansi’nin ağzından kaçırdıkları kurdukları tuzağa düşmelerine sebep olur. Gopi Krishna’yı sahte rapor hazırlamaktan şikayet eder. Polisler Krishna’yı tutuklayarak götürür.

Jaggi gerçeği öğrendi! Parag Kokila ile baş başa kaldığında Jaggi meselesini konuşur. Koki Parag’a bu meseleyi kendisi iel değil Urvaşi ile konuşmasını söyler.İkili Urvaşi’nin yanına gittiğinde Parag onunla olanları konuşur. Urvaşi ile yaşadıkları ilişkiden çocukları olduğunu bilmediğini dile getirip bunu bilseydim asla seni Kokila ile evlenmezdim der.

Bu konuşmalar devam ederken Jaggi içeri girer ve tüm gerçeği öğrenir.Tbai bu gerçekleri Jaggi’ye ağır gelir. Jaggi koşarak konaktan çıkar. Modilerde Jaggi’nin peşinden giderler. Jaggi kendi evlerine gidip kapıyı kapatır. Gopi ve Urvaşi Jaggi’yi gerçeklerle yüzleştirmek ister. Ancak Jaggi için bu oldukça ağır bir durumdur. Bunu sindirmesi bu kadar kolay olmaz. Bu yüzden Gopi Jaggi’ye zaman tanımaları gerektiğini söyler.

Mansi ateş etti Gopi vuruldu! Tüm bu yaşananlardan sonra Jaggi tapınağa giderek dua etmek ister. Bunu öğrenen Gopi’de tapınağa gider. Gopi’nin amacı bu süreçte Jaggi’nin yanında olmaktır. Onu saçma fikirlerden uzak tutmak ve Parag’ı kabul etmesini sağlamaktır.

İkili bu konular üzerine konuşurken hiç farkında olmadıkları bir bela etraflarında kol gezer. Bu bela Mansi’dir ve oldukça tehlikeli bir durumdadır. Evden kaçan Mansi tedarik ettiği silahla Jaggi’yi öldürme kararı almıştır. Gopi ve Jaggi konuşurken Mansi silahın namlusunu Jaggi’ye çevirmiş ateş etmek üzeredir.

Mansi tam ateş edeceği esnada Gopi onu fark eder. Koşmaya başlayan Gopi kendini Jaggi’nin önüne atar ve silahtan çıkan kurşun ona isabet eder. Jaggi yaşadığı durumun şoku içinde Gopi’yi hemen hastaneye götürür. Gopi hemen ameliyata doğru götürülürken Modilerde hastaneye akın eder. Gopi’nin kalbi bu zorlu ameliyatlara dayanmakta güçlük çekerken, Gopi hayatta kalmayı başarabilecek mi?



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum