Masum 441. Bölüm izle | Masum 6 Haziran Pazar Özeti ve Fragmanı

Masum 441. Bölüm izle | Masum 6 Haziran Pazar Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 6 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 441. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 441. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 441. bölüm özeti

Jaggi nişanlanmış, nişanlısı da bir süreliğine Modi konağında kalmaya başlamıştı. Jaggi ve Urmi plan yaparak nişanı bitirmek isterler. Çocuklar kayboldu! Jaggi ve Urmi planları doğrultusunda hemen hareket ederler. Plan şu dur. Jaggi Radhika ve çocuklarla gezmeye çıkacak. Çocukların sorumluluğu Radhika’da olacak. Jaggi arkadaşlarına minikleri kaçırtıp Radhika’yı beceriksiz göstererek nişanı atacak!

Plan oldukça kusursuz ilerler. Jaggi ve Radhika çocuklar olmadan konağa döner. Sona yavruları kaybolduğu için delirir. Ancak Urmi ve Jaggi’nin kaçırdıkları bir şey vardır. Gopi olayları çoktan çözmüştür. Yanında polislerle Modi konağına gelen Gopi polislerden Jaggi’yi tutuklamalarını isterler. Herkes şok olurken Gopi Jaggi’den minikleri getirmesini ister.

Gopi ters köşe yaptı! Jaggi Gopi’nin herşeyi çözdüğünü fark edince minikleri geri getirtir. Olayın çözülmesiyle polis gider. Modiler Jaggi’ye  neden bunu yaptıklarını sorarken Gopi olayları Urmila ile birlikte planlandığını söyler. Urmi oldukça zor duruma düşüp herkesten özür diler.

Gopi’nin sözleri bunlarla da bitmez. Jaggi’yi köşeye sıkıştıran Gopi son vurucu hamlesini de yapar. Kendisine söz verdiğini Jaggi’ye hatılatarak ondan seçtiği gelin ile evlenmesini ister. Jaggi üzgün bir şekilde başını öne eğer.

Tüm olanlardan dolayı Radhika ise odasında ağlar. Jaggi nişanlısının yanına çıkarak ondan özür diler. Radhika hemen koşarak Jaggi’ye sarılır. Jaggi ne yapacağını bilemezken Urvaşi bu manzarayı görüp bir hayli mutlu olur.

Bu arada pederde konağa gelir. Peder evlilik için tarih verirken Urvaşi bir hayli strese girer. Çünkü tarih epey erken bir zamandadır. Gopi ve Koki birlikte her şeyin üstesinden geleceklerini söyleyerek Urvaşi’ye destek olurlar.

Jaggi Radhika’yı istemiyor!  Diğer yandan Radhika ise Jaggi’ye kendini günden güne daha çok kaptırır. Jaggi’ye onu sevdiğini söyler. Jaggi işler ileri gitmeden kızı kendinden soğutmak ister. En basit bahanede bile  Radhika’ya kızıp bağırır. Gopi bu durumu görünce odasına giderek Jaggi’ye kızar.

Jaggi ise yeter artık diyerek Gopi’yi susturur. Tüm bu saçmalıklara sadece senin için katlandım der. Ama seni severken bir başkasıyla evlenemem diye Gopi’ye serzenişte bulunur. Bu esnada Radhika kapıdan tüm olanları duyar ve ağlayarak koşmaya başlar.

Gopi Jaggi’yi evlendirme de kararlı!  Gopi’de Radhika’nın peşinden koşarak onu durdurur. Gopi Radhika’yı sakinleştirerek ne olursa olsun onu evlendireceğini söyler. Bunu kanıtlamak için Jaggi’ye zorla yemin ettirir. Jaggi bir anda yine Radhika ile evlenmek zorunda kalmıştır.

Akşam olduğunda konakta esrarengiz bir olay yaşanır. Bu olay Radhika’ya gelen gizemli kırmızı bir güldür. Gopi ve Urmila’nın dikkatini bu durum çeker. Ertesi gün Radhika izin isteyerek tapınağa gideceğini söyler.

Urmi’de Radhika’nın peşine takılır. Ancak sariler içinde gördüğü Radhika’yı bir anda kaybedince kafası karışır. Bunun nedeni ise Radiha’nın kıyafet değiştirip bir anda modern bir kadına dönüşmesidir. Bu dönüşüm öyle etkili olur ki Urmi Radhika’yı tanıyamaz.

Gopi şoke oldu! Gopi Urmila’nın anlattıkları üzerine kendisi tapınağa gitmeye karar verir. Gittiğinde ise şok olur. Çünkü modern kıyafetler içinde olan Radhika başka bir erkekle sarmaş dolaştır. Ve bu adam onun sevgilisidir. Gopi Jaggi’yi nasıl bir işin içine bulaştırdığını düşünerek üzülür.

Eve dönen Gopi hala olayın şokunu atlatamamıştır. Tekrar gördüğü sahneler zihninde canlanınca oracıkta bayılır. Jaggi son anda Gopi’yi tutar.

Diğer tarafta ise taşıyıcı anne Chanda çakallık peşinde koşar. Bir anda ortalıktan kaybolur. Mera bu duruma çok endişelenirken Chanda planı doğrultusunda Mera’yı arayarak kendisi için fidye istetir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.