Masum 491. bölüm özeti oku ve fragmanı – 26 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 491. bölüm özeti oku ve fragmanı – 26 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 491. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 491. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 491. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 491. bölüm özeti

Seta, Ricky kandırmayı başarmış ve onu Sia olduğuna bir kez daha ikna etmişti. Diğer yandan bir anne olan Gopi ise oğlunu görmeyi arzular. Ricky Gopi’yi gördü! Gopi Ricly’nin gelmesini isterken Jaggi ve Urmi onun buraya gelmesinin zor olduğunu söyler. Ancak Urmi Seta’ya mesaj atarak ondan Ricky getirmesini ister.

Sia, Ricky ile ailelerinden bahsederek onun bu konudaki fikirlerini alır. Ricky anne konusunda şanssız olduğunu söylerken Seta ne olursa olsun ailelerimizden vazgeçmemeliyiz der. Sia’nın bu çabası sonuç verir ve ikili Gopi’yi ziyarete gider. Ricky annesi ve Koki’nin durumunu görünce epey şaşırır.

Ricky Gopi ve Koki’den etkilendi! Hapishane şartları oldukça kötüdür. İki yaşlı kadının bu şartlarda kalması onu epey derinden etkiler. Sia yere anahtarını düşünerek Ricky’den almasını rica eder. Bu esnada Gopi önünde eğilen oğluna hayır duası yapar.

Ziyaret bitince Sia tekrar konağa döner. Samera ile hapishane ziyareti hakkında konuşurlar. Sia, Goi ve Koki’nin iyi biri gibi göründüğünü söyler. Onun Samera’ya zarar vermesine anlam veremez. Samera bu olayın basit bir ev kavgasından öte, çocukluk dönemine ait bir şey olduğunu Sia’ya anlatır. Tam bu esnada Pinku Samera’yı keser.

Uzaktan konuşmayı çeken Modiler yine gerçeği öğrenemez. Bu durum Urmi ve Jaggi’yi bir hayli kızdırır.

Bhavani ne saklıyor? Hapishanede ise Bhavani Koki ve Gopi ile uğraşını sürdürür. Gardiyanlara rüşvet vererek Gopi’nin yemek yemesini engeller.

Koki ve Gopi ise uzaktan Bhavani’nin bir şeyler çevirdiğini fark ederler. Bhavani elinde bulunan büyükçe bir kağıdı bir yere gizlemiştir. Koki ve Gopi bu saklanan şeyin üzerine gitmeye karar verirler.

Bu arada Seta ise Samera’dan biraz kurtulmak ve ayrıca Pinku ile aralarını bozmak için onu arar. Samera’ya oldukça müjdeli bir haber verir. Yarın önemli modacı arkadaşlarının geleceğini söyler. Bu arkadaşları Avrupa’da defileler düzenleyeceklerdir.

Samera bu teklife bayılır. Pinku’da Avrupa’ya açılmak için bunu büyük bir fırsat olarak görür. İkili hayallere dalar. Ancak Pinku’nun saati şaşırması ikilinin planını mahveder. Aslında Pinku saati şaşırmaz Modiler mesajı değiştirip onu kötü konuma sokar.

Ricky vicdan azabı çekiyor! Diğer tarafta Rİcky’nin hapishaneye gitmesi onu etkilemiştir. Gece rüyasında Gopi ve Koki’nin acı çektiği rüyalar görür. Ricky uyku tutmaz ve Sia arar. İkili buluşup bir şeyler içerler.

Ricky gördüğü rüyaları ona anlatırken Sia ailesini çürümeye bırakmamasını tavsiye eder. Ricky Sia’yı haklı bulur. Tabi Ricky’nin ifade değiştirmesi Gopi ve Koki için oldukça önemli bir gelişme olacaktır. İkilinin kefaletle serbest kalmasının yolu açılacaktır.

Bhavani yine paçayı kurtardı! Bu durumdan habersiz Koki ve Gopi hapishaneyi temizliyorlardır. İkili Bhavani odasına gidip orayı da temizlerler. Amaçları Bhavani ne sakladığını bulmaktır. Nitekim ikili odada saklanmış bir hapishane haritası bulurlar.

Gopi ve Koki durumu müdüre hemen haber verirler. Bhavani’nin kaçma planı yaptığını söylerler. Ancak Müdür gelene kadar Bhavani tüm haritayı yemiş ve yok etmiştir. Müdür delil bulamayınca Koki ve Gopi’yi cezalandırır.

Ricky ifadesini çekti! Ertesi gün olduğunda Jaggi Ricky alarak hapishaneye gelir. Ricky ifadesini çektiğini söyler. Böylece Koki ve Gopi serbest kalır.

Ancak Ricky’nin Koki ve Gopi’ye olan güvensizliği işleri değiştirir. Koki ve Gopi Ricky eğer onlara hala güvenmiyorsa çıkmayı değil hapiste kalmayı yeğlediklerini söylerler. Kelepçeyi tekrar takarlar. Ricky ise sözlerinden geri adım atmaz ve oradan ayrılır.

Ricky giderken Jaggi ve Urmi onu ikna etmek ister. Koki ve Gopi ise hücrelerinde Ricky’nin fikrinin değişmesi için dua eder. Urmi ve Jaggi için işler şimdi daha zordur. Ya Ricky’nin gözlerini açmalılar ya da Pinku ve Samera’yı ikna etmelidirler. Aksi takdirde Koki ve Gopi kurtulamayacaktır!




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.