Maviye Sürgün dizisi hangi kanalda, ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var?

Maviye Sürgün dizisi hangi kanalda, ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var?
Oyuncu kadrosu açıklanan Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak?

Cansev Temuçin - Televizyon ekranlarında yaz sezonu heyecanı başladı. Yaz aylarının başında ekrana gelmeye hazırlanan Maviye Sürgün adlı dizi de şimdiden yaz sezonunun iddialı yapımları arasında girmeyi başardı. Diziye ait ilk bilgilerin ve görüntülerin yayınlanmasının ardından pek çok kişiye Maviye Sürgün yapımının detaylarını araştırmaya başladı. Diziseverler, geniş ve iddialı kadrosu ile dikkat çeken Maviye Sürgün’ün hangi kanalda yayınlanacağı ve ilk bölümünün ne zaman ekranlarda olacağını merak ediyor. Peki güçlü oyuncu ekibi, ilginç mekan seçimi ve çok konuşulacak senaryosu ile öne çıkan Maviye Sürgün dizisinin konusu ne, kadrosunda hangi isimler var? İşte Maviye Sürgün hakkında tüm merak edilenler…

Maviye Sürgün hangi kanalda?

Yaz ekranında boy göstermeye hazırlanan Maviye Sürgün dizisi Show tv’de izleyici ile buluşacak. Telemundo ile O3 Medya’ya ait Intermedya yapım şirketlerinin ortak projesi olarak hayata geçirilen Maviye Sürgün dizisinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstleniyor. Dizinin yapımcısı ise Saner Ayar.

Maviye Sürgün oyuncu kadrosu

Geniş oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmeyi başaran Maviye Sürgün dizisinin başrollerinde; Damla Sönmez (Defne), Caner Cindoruk (Ali), Serkan Altunorak (Ozan) ve Bülent Şakrak yer alıyor. Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış (Salih) da dizinin diğer oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Maviye Sürgün dizisi nerede çekiliyor?

Eşsiz görüntüler eşliğinde ekrana gelmeye hazırlanan Maviye Sürgün dizisinin çekimleri, Muğla ilinin ünlü tatil beldesi Marmaris’in Selimiye mevkiinde gerçekleştiriliyor.

maviye-surgun.png

Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlıyor?

Yurt dışında da yayınlanmaya hazırlanan Maviye Sürgün dizisinin Show TV ekranlarında ne zaman izleyici ile buluşacağı henüz açıklanmadı. Kısa bir süre sonra dizinin ilk bölümünün yayın tarihini açıklanması bekleniyor. Maviye Sürgün 1. bölüm yayın tarihi açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Maviye Sürgün dizisi konusu ne?

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı'da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur.

Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşadığı kaza ile geçici hafıza kaybına uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne'yi 'Tanrı Misafiri' olarak otele getirir. Parça parça hafızası yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandırıcıdır.

Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur. Bir zamanlar sadece karaya vuran dalgaların seslerinin yükseldiği Çamlıkıyı'da; Ali, Defne ve Ozan üçgeninde; çevredeki herkesi de içine alarak sürükleyecek, geri dönüşü olmayan hareketli günlerin ve tutkulu aşkların yaşanması, sırların ve aile ilişkilerinin ortalığa dökülmesi artık kaçınılmazdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.