Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümündeki gazeteci Fatma Karaağaç kimdir?

Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümündeki gazeteci Fatma Karaağaç kimdir?
BabalaTV Youtube kanalında yayınlanan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon bölümünde söz alan gazeteci Fatma Karaağaç’ın kim olduğu merak ediliyor.

Cansev Temuçin - Büyük ses getiren Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümü Babala TV YouTube kanalında yayınlandı. 24 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde söz alarak Kemal Kılıçdaroğlu’na soru kişilerden biri de Fatma Karaağaç oldu. Gazeteci olan ve telefonunda Bylock bulunması nedeniyle işinden olduğunu söyleyen Fatma Karaağaç’ın kim olduğu pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Peki Fatma Karaağaç kim, kaç yaşında, nerede çalışıyor? İşte Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünde konuşan gazeteci Fatma Karaağaç hakkında merak edilenler…

Kemal Kılıçdaroğlu’na “özgür basın” ile ilgili bir soru yönelten ancak öncesinde, başına gelenleri anlatarak dikkat çeken Fatma Karaağaç, Mevzular Açık Mikrofon programında öne çıkan isimlerden biri oldu.

Fatma Karaağaç kimdir?

Gazeteci olarak görev yapan Fatma Karaağaç, Marmara Üniversitesi’nden mezun. Mesleğe Habertürk TV’de spor spikeri olarak başlayan Karaağaç, pek çok farklı kurumda da görev yaptı. Halk TV, Habertürk ve Tele 1, Karaağaç’ın çalıştığı kurumlar arasında yer alıyor.

Fatma Karaağaç’ın sosyal medya hesabı var mı?

Instagram’da @fatma___karaagac kullanıcı ismi ile yer alan Fatma Karaağaç’ın 17 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Aynı zaman bir YouTube kanalı da bulunan Karaağaç, gündeme dair videolar paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.