Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu tanıtım videosu yayınlandı!

BabalaTV YouTube kanalında yayınlanacak olan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Mevzulat Açık Mikrofon’un tanıtımı yayınlandı.

Cansev Temuçin - Çekimleri büyük ses getiren ve günlerce sosyal medyada konuşulan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünün ilk tanıtımı yayınlandı. Babala TV YouTube kanalında yayınlanan tanıtım, programın en uzun tanıtım videosu olarak da tarihe geçti. Toplam 16 dakikalık tanıtım videosu kısa sürede pek çok kişi tarafından paylaşıldı. Programın tamamı 24 Mayıs Çarşamba akşamı YouTube’da yayınlanacak.

Programın sunucusu Oğuzhan Uğur, tanıtım videosu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “M.A.M. Tarihinin en uzun tanıtım videosu 15. Bölüm için geliyor. 16.30da yayında. Tam 16 dakika. Sorulara ve tanıtıma bakıyorum da… Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu cesaretinden dolayı yürekten tebrik etmek lazım. Elbette dünya için normal, fakat bizim için büyük bir cesaret örneğidir yaptığı. Tanıtımda yalnızca sorular var bildiğiniz gibi, cevaplar için ana bölümü yani Çarşambayı bekleyiniz.” Oğuzhan Uğur’un hem Twitter hesabından hem de YouTube üzerinden yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu tanıtım videosu kısa sürede milyonlarca kişi tarafından görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.