Müge Anlı reytinglerde rakipleri Ece Üner, Seda Sayan ve Didem Arslan Yılmaz'a fark attı

Müge Anlı reytinglerde rakipleri Ece Üner, Seda Sayan ve Didem Arslan Yılmaz'a fark attı
En uzun soluklu programlardan birine imza atan ve adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başaran Müge Anlı, rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kurdu. Bu sezon başlayan Ece Üner ile Susma ve Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yanı sıra Didem Arslan Yılmaz'ı geride bıraktı.

Televizyon ekranlarında yer almaya devam ettiği her gün milyonlarca kişi tarafından izlenen, işlediği konular, ele aldığı dosyalar ve çözüme kavuşturduğu problemlerle büyük bir güven kazanan Müge Anlı rakipsiz yolculuğuna devam ediyor. Sabah saatlerinde yayınlanmasına rağmen prime time kuşağındaki yapımlara kafa tutan ve onları geride bırakan başarılı sunucu ekibiyle birlikte bu sezona da bomba gibi bir başlangıca imza attı. Pazartesiden itibaren yayınlanan bölümleriyle yine birçok konuya parmak basıp umut olmayı sürdüren programın ede ettiği izlenme oranları da rakipleirni de çok geride bıraktı. Öyle ki Büyükşen ailesindeki cinayet yapımı ikinci sıraya kadar taşıdı.

İlk 10'da var

En iddialı yapımların zirve mücadelesi verdiği reyting sıralamasında birçok dizi, program, yarışma, ana haber bülteni ve film rekabet içerisinde kendine yer buluyor. Müge Anlı da interaktif bir şekilde yürüttüğü yayınında etkiyi direkt olarak izleyiciye gösterip olayları da çözüm için mücadelede gösterdiği gayretle yıllara damga vurdu. Bu sebeple de rakiplerinden çok izlendi.

TOTAL kategoride Müge Anlı'nın ilk üç günde elde ettiği sıralamalar

30 Ağustos Pazartesi: 2.

31 Ağustos Salı: 2. 

1 Ağustos Çarşamba: 1

Sıralamalarda Esra Erol'da programı da ilk 10'a girme başarısı gösterirken Ece Üner, Seda Sayan ve Didem Arslan Yılmaz bu listenin dışında kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.