Pancarlı kızarık kabak nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancarlı kızarık kabak tarifi ve malzemeleri

Pancarlı kızarık kabak nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancarlı kızarık kabak tarifi ve malzemeleri
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Yemek konusunda iddialarını konuşturmak üzere tezgahlarının başına geçecek olan dört gelin bugün pancarlı kızarık kabak hazırlayacak. Seyirciler de bu tarifi evlerinde uygulamak üzere araştırma gerçekleştirerek mutfaklarına taşımak amacında. Peki, pancarlı kızarık kabak nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancarlı kızarık kabak tarifi ve malzemeleri

Televizyon ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Dün geride kalan ilk bölümün ardından bugün de heyecan tavan yapacak. Gözler yapılacak yemeğe ve alınacak puıanlara çevrildi. Bugünün yemeği ise pancarlı kızarık kabak olarak seçildi. Peki, pancarlı kızarık kabak nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta pancarlı kızarık kabak tarifi ve malzemeleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yemek hakkındaki deneyimlerinizi ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Afiyet olsun.


Pancarlı kızarık kabak malzemeleri

  • 2 adet kabak
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 yumurta
  • 4 kaşık un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Pul biber
  • Nane
  • Tuz

Gelinim Mutfakta Pancarlı kızarık kabak


 

Pancarlı kızarık kabak yapılışı

Kabaklarımızı ilk önce yıkayıp halka şeklinde ince ince doğruyoruz. Ayrı bir kapta sütü, yumurtayı, unu, kabartma tozunu ve baharatlarını karıştırıyoruz. Kızartma tavamıza yağımızı kızdırıyoruz. Hazırlamış olduğumuz sosumuza kabakları bulayıp kızartıyoruz. Kızaran kabakları havlu kağıt üstüne alıp servis ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.