Payitaht Abdülhamid 134. bölüm tek parça izle! 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT 1

Payitaht Abdülhamid 134. bölüm tek parça izle! 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT 1
TRT 1 ekranlarında her hafta milyonları televizyon başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid 134. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ile karşınızdayız. Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen diizlerinden biri olan ve Cuma günlerine damga vuran Payitaht Abdülhamid son bölümü ile yayınlandı. Tarihsel olayları ve ilişkileri ekranlara taşyan dizinin senaryosu, sahneleri ve güçlü oyuncusu da dikkat çekiyor. Cuma akşamları reyting zirvesinde olmasına kesin gözle bakılan Payitaht Abdülhamid 134. bölüm tek parça, HD ve full izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Payitaht Abdülhamid 134. bölüm özeti

Kırım Türklerini kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçişine müsaade eden Abdülhamid, meselenin gizlilik içinde sonuçlanmasını ister. Hechler ise gücünü Selanik Mason Locası ile birleştirerek planın ifşa olmasını sağlamaya çalışır. Oğlu Ali Osman’ın kimin elinde olduğunu bilmeyen Eşref Aziz, ona ulaşmak için her yolu dener. Naime ve Aliye bu kez Saliha Sultan’ı saraydan göndermek için tehlikeli bir yol seçerler. Stefano da onlara yardım edecektir. Naime, annesi Bidar Sultan’ın kaderini Saliha’ya yaşatmaya çalışırken Stefano da kendi tertibini yapar. Bu tertiple Abdülhamid hem kızını, hem Saliha Sultan’ı kaybedecektir.



ÖZLEM CONKER


 

Payitaht Abdülhamid 134. bölüm full tek parça HD izle


Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Payitaht Abdülhamid 134. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Payitaht Abdülhamid 134. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.