Sefirin Kızı 35. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 35. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Pazartesi akşamlarında yayınlanan diziler arasında en çok izlenenlerden biri olmayı başaran Sefirin Kızı'nda yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün baş rollerinde oynadığı dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Sefirin Kızı 35. bölüm tek parça ve full izle seçeneği ile karşınızdayız. Sefirin Kızı 36 bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 11 Ocak 2021 Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 35. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.



Sefirin Kızı 35. bölüm özeti

Sancar ne olursa olsun kaçmak yerine kalmayı seçer ve kimsenin suçsuz yere bedel ödemesine izin vermez. Nare ise Sancar’ın içeriden çıkması için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.  Sancar’ın ipini çekenin kim olduğunu anlayan Nare, büyük bir çaresizliğe sürüklenir. Üstelik Akın’ın cesedinin bulunmasıyla birlikte miras konusu da tekrar başına bela olur ve Nare babasıyla karşı karşıya gelir. Güven’in kurduğu oyunlar bu kadarla da kalmayacaktır. Konak kriziyle birlikte Halise Efe’nin bozulan sağlığı tüm Efeoğlu ailesini endişelendirir. Bir de Sancar’ın içeride başına gelenler başta Nare olmak üzere herkesin yüreğine korku salar. Nare, bedeli ne olursa Sancar’ın oradan çıkması gerektiğinin farkındadır. Gediz onu bir türlü affetmeyen sağdıcının kurtuluşu için Nare’ye var gücüyle yardım eder. İkili Sancar’ın özgürlüğü için gereken her şeyi yapmayı göze alabilecekler midir? Suçsuzluğunun kanıtlanması imkansız görünen ve müebbetle yargılanan Sancar için bir mucizenin gerçekleşmesi mümkün olacak mıdır?


Star TV Sefirin Kızı 35. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 35. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 35. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.