Şevket Çoruh ile Timuçin Esen kavga mı etti?

Şevket Çoruh ile Timuçin Esen kavga mı etti?
Yayın hayatına yeni başlayan Tetikçinin Oğlu dizisinin iki başrolünün arasında anlaşmazlık mı var? Yeni başlayan dizide büyük kriz!

Ali Birerdinç - Televizyonlara hızlı bir giriş yapan ve henüz iki bölümü yayınlanmasına rağmen büyük ilgi gören Tetikçinin Oğlu dizisinin setinde kriz var.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin iki deneyimli başrol oyuncusunun arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Timuçin Esen’in sette kendi istediklerini yaptırmasının Şevket Çoruh’u rahatsız ettiği söyleniyor.

Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisi Bodrum’da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin Muğla ilinin gözde tatil beldesi Bodrum’da gerçekleştirilmesinin nedeninin de Timuçin Esen olduğu iddia ediliyor.

[related-posts id="98241" color="bg-primary"][/related-posts]

Yönetmenle de kavgalı!

Öte yandan Same Film ve O3 Medya yapımcılığında ekrana gelen, senaristliğini “Çukur” dizisinden tanınan Gökhan Horzum’un yaptığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yıldızı Timuçin Esen’in yönetmen Yağız Alp Akaydın ile de kavga ettiği gelen haberler arasında. Esen’in kendi sahnelerini geçtiğimiz yıllarda Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yine başrolünde yer aldığı Hekimoğlu dizisinde birlikte çalıştığı yönetmen Emre Aybek’in çekmesinde ısrarcı olduğu için kriz çıktığı öğrenildi.

Bakalım Tetikçinin Oğlu dizisinde iki başrol yıldızının arasındaki buzlar eriyecek mi? İkili arasında esen soğuk rüzgarların Tetikçinin Oğlu dizisinin ilerleyen bölümlerini etkileyip etkileyemeyeceği de merak konusu oluyor.

[related-posts id="98429" color="bg-primary"][/related-posts]

Tetikçinin Oğlu ikinci bölümde neler yaşandı?

Korkmaz, yıllar sonra bulduğu oğlu Metin’i korumak için hayatının en büyük sınavını verir. Nefes kesen bir mücadelenin sonucunda Metin’i kurtarmayı başarsa da İskender enselerindedir. İskender adım adım iz sürerek Metin ve Korkmaz için çemberi daraltır. Korkmaz ve Metin, içine düştükleri cenderede nefes bile alamazlarken, sürpriz bir isim onlara yardım edecektir. Yıllarca babasız büyüyen Metin’in Korkmaz’ı kabul etmesi hiç kolay olmazken Sibel ve Erol da tehlikenin tam ortasındadır. Korkmaz, İskender’le yüzleşerek ondan oğlu için son bir şans ister. Metin ise sevdiklerini korumaya çalışırken kendisini hiç beklemediği bir anda İskender’in karşısında bulur...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.