Sivasspor Adana Demirspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı

Sivasspor Adana Demirspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı
Süper Lig'de pazar günü kritik bir mücadele ile daha devam ediyor. Son haftada puan kaybeden iki takım Demir Grup Sivasspor ile Adana Demirspor kozlarını Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda paylaşıyor. Birçok yıldızın sahne alacağı mücadelede iki ekip de kazanarak haftayı tamamlamak ve hem taraftarına hem de camiasına 3 puan hediye etmek amacında. Mücadeleyi seyredebilmek için taraftarlar ve futbol severler de hummalı bir araştırma içerisinde. Demir Grup Sivasspor Adana Demirspor maçı canlı izle alternatiflerinin ya

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Sivasspor Adana Demirspor maçının detayları ile karşınızdayız. Süper Lig'de pazar günü kritik bir mücadele ile daha devam ediyor. Son haftada puan kaybeden iki takım Demir Grup Sivasspor ile Adana Demirspor kozlarını Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda paylaşıyor. Birçok yıldızın sahne alacağı mücadelede iki ekip de kazanarak haftayı tamamlamak ve hem taraftarına hem de camiasına 3 puan hediye etmek amacında. Mücadeleyi seyredebilmek için taraftarlar ve futbol severler de hummalı bir araştırma içerisinde. Demir Grup Sivasspor Adana Demirspor maçı canlı izle alternatiflerinin yanı sıra Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve yayın akışı haberimizde yer alıyor.


 

Demir Grup Sivasspor Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Demir Grup Sivasspor Adana Demirspor maçı öncesi OPTA verileri

Adana Demirspor'u konuk ettiği 12 resmi maçın sadece birini kaybeden Sivasspor (8G 3B), tek mağlubiyetini Mart 1986'da 2. Lig'de aldı.
Sivasspor ile oynadığı son beş resmi maçı kazanamayan Adana Demirspor (2B 3M), rakibini Nisan 2003'ten bu yana mağlup edemiyor (1. Lig).
Sahasında oynadığı son 20 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (8G 11B), tek mağlubiyetini bu sezonun açılış haftasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak aldı.
Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Adana Demirspor, Eylül 1983'ten bu yana üst üste iki dış saha galibiyeti alamıyor.
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son yedi maçın dördünü kazanan Sivasspor (3B), bu karşılaşmaların beşinde ve galibiyetlerinin tamamında kalesini gole kapattı.
Süper Lig'de oynadığı son beş maçın üçünü kazanan Adana Demirspor (1B 1M), daha önceki 47 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısına ulaşmak istiyor (4G 10B 33M).
Bu sezon Süper Lig'de yaptığı ortalar sonucunda en fazla gol atan takım Sivasspor (5). Bu şekilde üç gole izin veren Adana Demirspor'dan daha yüksek bir sayıya sahip sadece iki ekip bulunuyor: Yeni Malatyaspor (6) ve Giresunspor (4).
Süper Lig'de Adana Demirspor'a ilk kez rakip olmaya hazırlanan Max Gradel, daha önce karşılaştığı 20 takımın 16'sına karşı en az bir golde pay sahibi oldu (Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Rizespor hariç).
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçında birer gol atan Mario Balotelli, Aralık 2019'dan bu yana ilk kez üst üste üç dış saha karşılaşmasında gol sevinci yaşamak istiyor. İtalyan santrfor, bu sezon ligde en fazla toplam (37) ve isabetli şut (15) çeken oyuncu konumunda.
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son dört maçın üçünden galip ayrılan Rıza Çalımbay (1B), bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol sevinci yaşadı.


 

Demir Grup Sivasspor Adana Demirspor muhtemel kadrolar

Demir Grup Sivasspor: Ali, Erdoğan, Goutas, Caner, Uğur, Gradel, Cofie, Hakan, Kayode, Yatabare, Henrique

Adana Demirspor: Ferhat, Rassoul, Deli, Samet, Svensson, Yunus, Bjarnsson, Vargas, Stambouli, Sinan, Balotelli


 

BEIN SPORTS 1 YAYIN AKIŞI

00:00 Z Raporu

01:00 Göztepe - Trabzonspor

02:45 İH Konyaspor - Y. Kayserispor

04:30 Ç. Rizespor - Kasımpaşa

06:15 Gaziantep FK - G. Giresunspor

08:00 Z Raporu

09:00 Yeni Gün

11:00 Gamer

12:00 Arşiv Süper Lig: FTA Demir Grup Sivasspor - M. Adana Demirspor

12:30 Arşiv Süper Lig: Fenerbahçe - A. Alanyaspor

13:00 Maç Başlıyor

13:30 V. Karagümrük - A. Hatayspor

15:30 Maç Başlıyor

16:00 DG Sivasspor - A. Demirspor

18:00 Beın Süper Lig

19:00 Fenerbahçe - A. Alanyaspor

21:00 beIN Süper Lig

23:00 Trio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.