Su Kutlu “Kirli Sepeti” Dizisinde Rol Alacak

Su Kutlu “Kirli Sepeti” Dizisinde Rol Alacak
Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna sevilen bir isim katılıyor. FOX'un Medyapım imzalı dizisi "Kirli Sepeti", her pazar seyirciyi büyülemeye devam ediyor. Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna yeni katılan oyuncular arasında bu hafta iki sürpriz isim var!

Cumhuriyet'in 100. yılında bayrama özel yayına kısa bir ara veren dizi, 5 Kasım'da yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna yeni katılan oyuncular arasında bu hafta Ahu Sungur ve ekranlara geri dönen Su Kutlu var.

ahu.jpeg

Ünlü oyuncu Ahu Sungur, “Kirli Sepeti” ailesine Aylin’in (Melisa Döngel) annesi Cavidan karakteriyle katılıyor. Bu güçlü kadroya katılan bir diğer yetenekli oyuncu ise Su Kutlu. Cavidan’ın evindeki hizmetçi rolü için seçilen genç yıldız, Kıymet karakterine hayat verecek.

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği ve Merve Girgin Aytekin’in yazdığı dizi, Ayça Bingöl, Ceren Moray, ve Cansu Tosun’un lüks bir sitede hizmetçilik yapan Songül, Hayriye ve Medine karakterlerinin hikayesine odaklanıyor. “Kirli Sepeti” kadrosunda ayrıca Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş, Aleyna Özgeçen, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Kirli Sepeti, yeni bölümüyle 5 Kasım Pazar 20.00'de FOX'ta!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.