Temizlik Benim İşim Ebru Özırmalı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Ebru Özırmalı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de haftanın dördüncü bölümü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği maratonda bugün yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Ebru kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek için kolları sıvayacak. Peki, Temizlik Benim İşim Ebru Özırmalı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile pazartesiden cumaya kadar büyük bir heyecana sahne olan Temizlik Benim İşim'de dördüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerii sergikemek adına kendikerine çıkan evleri temizlediği günde bugün yarışacak isim Ebru olarak açıklandı. Genç yarışmacı performansını en iyi şekilde kullanıp 10 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Ebru kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Ebru Özırmalı kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacnın bilgileri merak konusu. Haftanın ilk anından beri güzelliği ile dikkat çeken Ebru Özırmalı 27 yaşında. Ev hanımı. Aslen Ordulu. 6 senelik evli ve 1 çocuk annesi. Instagram hesabı bilinmiyor.


Temizlik Benim İşim Ebru 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.