Temizlik Benim İşim Emine Güngör kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Emine Güngör kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarında bir yılı daha deviren Temizlik Benim İşim'de 2021'in ilk yarışmacısı ekranlarda performansını sergileyecek. Yeni senenin ilk şampiyonunu da belirleyecek günde kendisine güvenerek temizlik yapıp en yüksek puanı almak isteyen yarışmacı ise Emine Güngör. Peki, Temizlik Benim İşim Emine Güngör kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla 300 bölüme doğru giden yayın hayatında bir kez daha 10 bin lira heyecanının yaşandığı Temizlik Benim İşim 2021'in ilk günü ile karşınızda. Pazartesi günü Burcu Temel ile başlayan, salı Beyhan Kahveci ve çarşamba günü de Sedanur Satışmış ile devam eden haftada dün de Fikriye yarışmıştı. Kendisine verilen sürede en iyi temizliği yapıp 10 bin lirayı almak isteyen beşinci kadın yarışmacı ise Emine Güngör oldu. Kendisi ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Temizlik Benim İşim Emine Güngör kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Emine kimdir?

Bugün 2021'in ilk şampiyonu olabilmek adına kolları sıvayacak olan Emine Güngör 37 yaşında. Aslen Sivaslı. Aşçı öğretmeni. Evli ve 2 çocuk annesi. Fanatik Galatasaraylı. Enerjik, güleryüzlü, titiz, özgüvenli ve disiplinli bir yapısı var. Gezmeyi, temizlik yapmayı, kitap okumayı ve yemek yapmayı çok seviyor. İnsanlara, hayvanlara çok yardım ediyor. Yardım severlikten de mutlu oluyor.

 

Temizlik Benim İşim Emine Güngör

Temizlik Benim İşim Emine Güngör

Temizlik Benim İşim Emine Güngör

Temizlik Benim İşim Emine Güngör

Temizlik Benim İşim Emine Güngör


Temizlik Benim İşim Emine Instagram hesabı

Haftaya nokta koyacak olan Emine Güngör'ün kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Açtığı yemek sayfasında kendi yaptığı lezzetleri takipçileriyle paylaşıyor. @enfesmutfak__. profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.