Temizlik Benim İşim Hatice Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Hatice Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek izlenen hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün haftanın ilk bölümünde yarışan Arzu'nun ardından kollarını sıvayarak kendisine verilen evi temizlemek ve en yüksek puanı almak isteyen yarışmacı ise Hatice oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Hatice Uçar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve finalde 300 bölümü deviren Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Salı gününde ekranlara gelecek yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek ikinci isim Hatice oldu. Haftann ikinci gününde yüksek puanlar almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Hatice Uçar kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim Hatice kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Hatice Uçar 28 yaşında. Aslen Kastamonulu. Evli ve iki çocuk annesi. Ev hanımı. Çocuklarına güzel bir gecelemek isteyen Hatice Hanım Fenerbahçeli ve terazi burcu.


Temizlik Benim İşim Hatice Uçar

Temizlik Benim İşim Hatice Uçar


 

Temizlik Benim İşim Hatice Instagram hesabı

Bugün kendisine verilen evde birincilik için yarışacak olan Hatice Hanım'ın Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini @haticeucar.farmasi profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.