Temizlik Benim İşim Melahat kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Melahat kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de haftanın finali ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonda son temizliği yapacak isim Melahat olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Melahat kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın son günü ekranlara geliyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına temizliklerini gösterdiği zorlu rekabette bugünün yarışmacısı Melahat oldu. Deneyimli yarışmacı 4 saatlik sürede 10 bin liralık ödülü kazanmak istiyor. Yeni bölüm yarışmacısı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilen Melahat Balkış'ın bilgileri de internette en çok aranan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Melahat Balkış kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Melahat Balkış kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Melahat Balkış 47 yaşında. Temizlik personeli. Evli ve 3 çocuklu olan Melahat Hanım aslen Ordulu.

Temizlik Benim İşim Melahat Balkış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.