Temizlik Benim İşim Şerife kimdir? Kaç puan aldı? 25 Aralık kim Cuma birinci oldu

Temizlik Benim İşim Şerife kimdir? Kaç puan aldı? 25 Aralık kim Cuma birinci oldu
Ekranların tozunu almaya devam eden bölümleriyle izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıları mücadelesinin son yarışmacısı Şerife oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Peki Temizlik Benim İşim Şerife kimdir? Kaç puan aldı? 25 Aralık kim birinci oldu? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan Temizlik Benim İşim'de yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi günü başlayan maratonda dört gün boyunca hünerlerini sergileyen yarışmacıların ardından bu kez gözler finalde. 10 bin liralık ödülü kimin kazanacağını belirleyecek olan performansa imza atacak isim ise Şerife. Dört gün boyunca rakibelerini eleştiren Şerife artık puan alacak tarafa geçecek ve haftaya nota koyacak. Peki Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? Temizlik Benim İşim Şerife kimdir? Kaç puan aldı? İşte detaylar...


Temizlik Benim İşim Şerife kimdir?

Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de 57. haftanın son bölümünde yarışacak isim Şerife olarak açıklandı. Kendi gününde 4 saatlik süreiy en iyi şekilde kullanmak isteyen yarışmacının perfırmansı şimdiden merak konusu. Programın en renkli isimlerinden biri olmaya geldi.


 


Temizlik Benim İşim Şerife kaç puan aldı?

Bugün hafta finali yayınlanacak olan Temizlik Benim İşim'de son yarışmacı Şerife'nin alacağı puanlar birincinin belirlenmesinde büyük rol oynayacak. Açıklandıktan sonra da haberimizde yer alacak. Genç yarışmacı eğer beklenen performansı sergileyemezse hüsranla ayrılabilir.

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu?

Yarışmanın 25 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 285. bölümünde yarışacak olan Şerife'nin ardından puanlar belli olacak. Kadir Ezildi kendi puanlarını da açıklayacak ve bundan sonra oluşacak sıralamaya göre 10 bin liranın sahibi belirlenecek. Puanlar ve kazananlar açıklandıktan sonra buradan okunabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.