"Tetikçinin Oğlu" final mi yapıyor, devam edecek mi?

"Tetikçinin Oğlu" final mi yapıyor, devam edecek mi?
Başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’in rol aldığı büyük umutlarla başlayan ancak istenilen reytingi elde edemeyen Tetikçinin Oğlu dizisinin akıbeti ne olacak?

Fatma Müge Yücetürk - Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizisi Tetikçinin Oğlu ne zaman sezon finali yapıyor? Henüz 5 bölümü yayınlanan ancak beklenilen izlenme oranlarına ulaşamayan Tetikçinin Oğlu dizisinin ekibinin İstanbul’a döndüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Tetikçinin Oğlu dizisi 7. bölüm itibarıyla sezon finali yapacak. Son olarak iki hafta önce 5. bölümü ile ekranlara gelen dizinin 6. bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Öte yandan dizi ekibine de 7. bölüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından dizinin sezon finaline gideceği bilgisi verildi.

Başrol değişecek mi?

Tetikçinin Oğlu ile ilgili bu durumlar yaşanırken, dizinin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği ise merak konusu oluyor. Dizi ile ilgili yapılan planlar arasında final kararı almasının yanı sıra başrol oyuncularında değişikliğe gitme ihtimalinin bulunduğu da belirtiliyor.

Şevket Çoruh ile Timuçin Esen kavga etmişti

Bilindiği gibi, dizinin çekimlerinin başlamasından kısa bir süre sonra başrol oyuncuları Şevket Çoruh ile Timuçin Esen’in kavga ettiği iddia edilmişti.

Dizinin beklenen reytingleri elde edememesi üzerine erken sezon finali kararı alan Tetikçinin Oğlu’nun yeni sezonda akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.

Tetikçinin Oğlu 6. bölümde neler olacak?

İskender ve Korkmaz, aksiyon dolu bir çatışmada omuz omuza savaşırlar. Bu olay onlara kardeşliklerini hatırlatacak ve birlikte mücadele etmelerini sağlayacaktır. Düştüğü tuzağın intikamını almak isteyen İskender ordusunu toplayıp nefesleri kesen bir baskın yapar. Kaçmaya çalışırken Yunus’a yakalanan Sibel, oğlu Umut’la birlikte hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Metin bir kez daha Korkmaz’ı dinlemeyip, Sibel için kendisini tehlikeye atınca bu kez yakalanmaktan kurtulamaz. Metin’i ele geçiren Yunus, İskender’den gelecek emri beklemektedir. Korkmaz namlunun ucundaki oğlu Metin’i bir kez daha kurtarabilecek midir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.