Üç Kız Kardeş Kartal kim, kaç yaşında, nereli?

Üç Kız Kardeş Kartal kim, kaç yaşında, nereli?
Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Üç Kız Kardeş dizisine yeni bir karakter katılıyor. Peki Üç Kız Kardeş’in “Kartal”ı kim olacak?

Ali Ozan Birerdinç - Salı akşamları Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisine taze kan. Diziye “Kartal” karakteri ile yeni bir oyuncu katılıyor. Kartal karakterinin diziye katılacağının açıklanmasının ardından dizi severler oyuncunun hayatını ve kariyerini de sorgulamaya başladı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Süreç Film yapımcılığında hayata geçirilen Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal rolüne Gökberk Demirci hayat verecek. Ünlü oyuncunun yapım ekibi ile görüşme halinde olduğu ve her an diziye giriş yapabileceği öğrenildi. Peki Gökberk Demirci kim, evli mi, kaç yaşında?

Gökberk Demirci kimdir?

20 Ekim 1989 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Gökberk Demirci, terazi burcu. Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu’nda oyunculuk dersleri alarak eğitimini tamamladı. 33 yaşındaki oyuncu çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Kariyerine 2012 yılında rol aldığı Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki küçük bir sahne ile başladı. 2016 yılında Hayatımın Aşkı, 2018 yılında Arka Sokaklar ve 2019 yılında ise Yemin dizilerinde rol aldı. Özellikle Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisindeki Emir karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Ayrıca 2015 yılında Demir Atlı Gringo, 2016 yılında Yıldızlar da Kayar: Das Borak ve henüz yayınlanmayan Köy Düğünü isimli sinema filmlerinde rol aldı.

[gallery id="207" color="bg-primary"][/gallery]

Gökberk Demirci’nin sosyal medya hesabı ne?

Instagram’da bir milyondan fazla takipçisi bulunan Gökberk Demirci, @gokberkdemirci kullanıcı ismi ile sosyal medya platformunda yer alıyor.

Gökberk Demirci evli mi?

Ünlü oyuncunun uzun süredir Yemin dizisinde de partneri olan Özge Yağız ile birlikte olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.