Uğur Dündar TV100’den ayrıldı! Sözcü TV’ye mi geçiyor?

Uğur Dündar TV100’den ayrıldı! Sözcü TV’ye mi geçiyor?
Usta gazeteci Uğur Dündar bir süredir program yaptığı TV100 kanalından ayrıldığını açıkladı. Ünlü isim hangi kanala geçiyor?

Cansev Temuçin - Medya dünyasından ardı ardına ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. İsmail Saymaz ve İpek Özbey’in ardından Uğur Dündar’dan da veda mesajı geldi. Ayrılık haberinin duyulmasının ardından Uğur Dündar’ın hangi kanala transfer olacağı da büyük merak konusu olmaya başladı. Birçok isim gibi Dündar’ın da yeni açılan Sözcü TV’ye geçip geçmeyeceği araştırılıyor.

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile TV100’den ayrıldığını izleyicilerine duyurdu. Dündar mesajında; “Değerli kardeşim @mineozbekk ile,  yaklaşık 3 aydır, "Haftanın Panoraması" programını ekrana getirdiğimiz @tv100  kanalından ayrılma kararı aldık. TV 100 yönetimine bugüne kadar sağlamış oldukları editoryal bağımsızlık nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz.” açıklamalarına yer verdi.

Ayrılık açıklamasında başka bir kanala geçeceğini belirtmeyen Uğur Dündar’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oluyor. Bakalım Uğur Dündar televizyon hayatına hangi kanalda devam edecek?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.