Yemekteyiz 1 Kasım Pazartesi puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emrah kaç puan aldı?

Yemekteyiz 1 Kasım Pazartesi puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emrah kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk bölümü televizyondaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı ilk günden itibaren son ana kadar büyük heyecan yaşanacak. İlk bölüm yarışmacısı ise Emrah Karakaya oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapacak genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emrah kaç puan aldı? Yemekteyiz 1 Kasım Pazartesi puanları h

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk bölüm ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hamaratlıklarını ortaya koydyuğu zorlu maratonun ilk gününde Emrah Karakaya önce alışverişe çıkıp malzemelerini alacak ardından da kolları sıvayarak mutfakta elinin lezzetlerini konuşturacak. Yayınlanan fragmanın ardından beklentilerin yükseldiği genç yarışmacı için şimdiden gün sonu merak konusu haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emrah kaç puan aldı? Yemekteyiz 1 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz Emrah'ın menüsü

Danilo Zanna'yı çok sevdiğini ve Masterchef'e katılmak istediğini söyledi. Ayrıca yemek seçen rakiplerine de tepki gösterdi. Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Emrah'ın menüsü haberimizde yer alacak.

Yemekteyiz Rojda
 


 

Yemekteyiz Emrah kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Emrah'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.