Yemekteyiz 2 Kasım Salı puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan kaç puan aldı?

Yemekteyiz 2 Kasım Salı puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başladı. Dün ilk bölümde yarışan Emrah Karakaya'nın ardından kolları sıvayacak isim olarak Elvan Akduman açıklanmıştı. İlk günde söyledikleri, yorumları, gösterdiği reaksiyonlar ve puanı ile konuşulan genç yarışmacı bugün mutfakta hünerlerini sergileyecek. Ardından da kendi puanlarını alacak. Bu heyecan tufanına dönüşen bölüm ilgiyle seyredilecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan kaç puan aldı? Yemekteyiz 2 Kasım

TV8'in en önemli yapımlarından biri olarak izleyicileriyle buluşmaya devam eden Yemekteyiz'in yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Pazartesi açıklanan yarışmacılar arasında Emrah Karakaya'dan sonra yarışacağı belli olan Elvan Akduman bugün 15 bin lira mücadelesi verecek. Genç yarışmacı kendisine tanınan sürede önce mutfak alışverişini gerçekleştirecek. ardından marifetlerini sergileyecek. Kendisinin fragmandaki iddialı tavırları seyircileri beklentileri yükseltti. Bu sebeple bugünkü bölüm de ilgiyle izlenecek. Hafta sonunda büyük ödülü kazanmak amacında olan Akduman'ın seçeceği menüde yer alan lezzetler kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan kaç puan aldı? Yemekteyiz 2 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Elvan'ın menüsü

Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümde yorumları ile dikkat çeken Elvan Akduman sosyal medyada tepki de gördü destek de aldı. Paylaşılan fragmanda ise 15 çeşit yemek yapacağını söyleyip sonrasında 4'ünü yapamadığı görüldü. Yarışmacılar da kendisine eleştirilerde bulundu. Özellikle Aysel Hanım ve Cansu Hanım rakiplerine karşı sert ifadeler kullandı. Elvan'ın menüsü haberimizde yer alacak.

elvan akduman


 

Yemekteyiz Elvan kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Elvan'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.