Yemekteyiz 9 Kasım Salı puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci kaç puan aldı?

Yemekteyiz 9 Kasım Salı puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci kaç puan aldı?
Sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun ilk gününde Aylin Açıkgöz yarışmıştı. 17 puan alan genç yarışmacının ardından bugün Berkay Demirci mutfağa girecek ve ardından marifetlerini ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci kaç puan aldı? Yemekteyiz 9 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek izlenen yarışması Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesiden cumaya kadar yayınlanan rekabet dolu beş günün ilki geride kaldı. Yarışan isim ise Aylin Açıkgöz'dü. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalışan gneç yarışmacının ardından sıra Berkay Demirci'ye geldi. Dilara Arıkanlı ile girdiği tartışmalarla ilk güne damga vuran Demirci'nin bugünkü performansı merak konusu. Kendisi işletmeci ve bu da beklentileri yukarı çekiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci kaç puan aldı? Yemekteyiz 9 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz Berkay'ın menüsü

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak sosyal medyada adından çok söz ettiren Berkay Demirci bugün önce alışveirşe çıkacak ardından da mutfakta performansını sergileyecek. Belirlediği menüyü en iyi şekilde rakiplerine ve Zuhal  Topal'a sunabilmek adına gayret gösterecek genç yarışmacı gün sonunda alacağı puanlarla final etabında 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Ancak bunun için son saniyeye kadar mücadele vermek zorunda. Rakiplerin de beğeni çıtası düşük. Zuhal Topal da puanlarıyla finale etki edecek. Berkay'ın menüsü haberimize eklenecek.

Yemekteyiz Berkay Demirci
 


 

Yemekteyiz Berkay kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Berkay Demirci'nin gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.