Yüzyıllık Mucize 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Yüzyıllık Mucize 9. bölüm fragmanı yayınlandı
Star Tv'nin Perşembe günleri yayınlanan sevilen dizisi Yüzyıllık Mucize'de bu hafta Harika ile Kemal aralarındaki buzları eritir fakat Kemal peşlerinde kim olduğunu bilmedikleri kişiler tarafından kaçırılır. Turgut ise Harika'yı vurur.

Hüsamettin Ozan Aslan- Star Tv'nin Perşembe günleri yayınlanan sevilen dizisi Yüzyıllık Mucize'nin kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner ve Hümeyra yer alıyor.

Yüzyıllık Mucize 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde ise Harika ile Kemal aralarındaki buzları eritir ve evlilik planı yaparlar. Son derece keyifleri yerinde olan çifti ise beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırlar. Kemal yıllardır etrafında dolanan kim olduğunu bilmediği kişilerce kaçırılır. Kemal çok güvendiği dostu Turgut'a Harika'yı emanet eder ama hiç ummadığı bir şey olur. Kemal'in sağ kolu olan Turgut yayınlanan fragmanda Harika'yı vurur.


Yüzyıllık Mucize 8. bölümde ne olmuştu?

Süreyya’ya Kemal ve Eşref’in benzerliklerini keşfetmek iyi gelmez. Harika da halasının durumuna çok üzülür ve Kemal’den hiç istememesine rağmen gitmesini ister. Harika’nın sürpriz doğum günü hazırlıkları için tüm konak el ele verir. Konağa gelen tebligat Süreyya’yı çok endişelendirir ve bir çıkış yolu bulmak zorunda kalır. Harika ise geri döndüğü işinde sürpriz bir müşteriyle karşılaşır. Turgut, Aysel’in parasını geri alır. Harika’nın 80’ler konseptli doğum gününde gelen çiçek başta Harika olmak üzere herkesi çok şaşırtır.
İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her Perşembe Star’da

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.