Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ekim Perşembe menüsü ve puanları | Yasin Tayyar kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ekim Perşembe menüsü ve puanları | Yasin Tayyar kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ekim Perşembe puan durumu merak ediliyor. Güzel sunucunun ekranlarda fırtınalar estiren programda vereceği puan da sabırsızlıkla bekleniyor. Bugünün yarışmacısı ise Yasin Tayyar. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanarak birinci olmak amacında. Peki, Yasin Tayyar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ekim Perşembe menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden hamarat yarışmacıların kozlarını paylaştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz tüm hızı ile sürüyor. 9'uncu haftasında dördüncü günün ekranlara geldiği zorlu maratonun bugünün yarışmacısı da belirlendi. Buna göre dün hünerlerini sergileyen Habibe Naz Özcan sonrasında bugün Yasin Tayyar mutfağa girecek ve en yüksek puanı almaya çalışacak. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapacak olan genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor.. Yemek yarışının sürdüğü günde Özcan da puanlarını alacak ve 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, Yasin Tayyar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ekim Perşembe menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor. 


 

Yemekteyiz Yasin Tayyar menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Yasin Tayyar'ın menüsü haberimizde yer alacak. Kendisi Sabahat Hanım'ın menüsünü malzemelerinden dolayı eleştirmişti ve bugün kritik bir sınav onu bekliyor.
 

Yemekteyiz Yasin Tayyar
 


 

Yemekteyiz Yasin Tayyar kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Yasin Tayyar'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.