Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim Salı puanları | Selda Çelik kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim Salı puanları | Selda Çelik kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonun ilk gününde yarışan Onur Yılmaz'ın ardından bugün Selda Çelik hünerlerini sergileyecek. Kendisinin menüsü, yemekleri ve puanları da merak konusu. Peki, Selda Çelik kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen formatlarından biri olarak bu sezon yoluna Zuhal Topal ile devam eden Yemekteyiz'de ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Haftanın beş günü kıyasıya bir mücadeleye giren yarışmacıların performansını sergiledikleri zorlu maratonda sıra Selda Çelik'e geldi. Onur Yılmaz'ın sırasını geçirdiği bölümün ardından bugün Selda Hanım kendisine verilen sürede en iyisini yapmak istiyor. Peki, Selda Çelik kaç puan aldı? Yemekteyiz 19 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Selda'nın menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Selda'nın menüsü haberimizde yer alacak. Kalburabastı ve işkembesi ile çok konuşulan deneyimli yarışmacının hangi yemeklerle seyircilerin ve rakiplerinin karşısına çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Yemekteyiz Selda
 


 

Yemekteyiz Selda kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Selda'nın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.