Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir? Can Özen Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir? Can Özen Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni senede de yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftası daha başlıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacılar arasında Can Özen de var ve kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir? Can Özen daha önce hangi yarışmalara katıldı ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

TV8 ekranalrının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün bir haftasına daha merhaba deniyor. Bu sezon 18'inci haftasıyla yayınlanacak olan programda iddialı beş yarışmacı performanslarını göstererek cuma günü gerçekleştirilecek olan finalde 15 bin liranın sahibi olarak yarışmadan ayrılmak için çaba göstererecek. O isimlerden biri de Can Özen oldu ve fragmandaki sözleriyle dikkat çekmeyi başardı. Diğer yandan kucağındaki kukla da olay haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir? Can Özen daha önce hangi yarışmalara katıldı ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir?

Programın geçen hafta yayınlanan bölümlerinde iki kuaför yarışmış, Faruk Eldem ile Özlem Karakulak birincilik mücadelesi vermişti. Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan programda bu kez de makyaj uzmanı Can Özen var. Kendisi daha önce Kuaförüm Sensin'de yarışmış ve kısa da sürse ekran tecrübesi yaşamıştı. Bu sebeple izleyiciler de hemen kendisini tanıdı. Ferit ile girdiği program sonrasında bu kez Can, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birincisi olabilmek adına yemeklerini yapacak.

yemekteyiz şengül göl meral


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can Instagram hesabı

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Can Özen'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Makyajın yanı sıra moda ile de ilgilenen yarışmacının profili @can0zen'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.