Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği günde yaşanacaklar da merak edilerek sabırsızlıkla bekleniyor. Bugünün yarışmacısı ise Ogün Karataş olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumu ile bu sezon da TV8 ekranlarıdna yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'de ikinci gün ekranlara geliyor. İzleyiciler tarafından çok sevilen ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışmada kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Her anı büyük çekişmeye sahne olan zorlu maratonda bugün yarışacak isim Ogün Karataş olarak açıklandı. Kendisi hakkında ilk günden bu yana devam eden araştırmalar bugün de devam edecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün kimdir?

Yemekteyiz'in bu sezonki 12. bölüm yarışmacısı olarak performansını sergileyecek olan Ogün Karataş eşini çok sevdiğini anlattı. Ondan habersiz sadece Beşiktaş maçlarına gidebiliyor. Siyah beyazlıların marşları ile birlikte girdiği mutfakta üçlü de çektirmeyi ihmal etmedi. Yöresel yemeklere hakim ve bunun kendisine avantaj sağlayacağını düşünüyor.


 

Ogün Karataş’ın Puanları

28 Eylül 2021 Salı günü yarışan Ogün Karataş’ın hem rakiplerinden, hem de Zuhal Topal'dan aldığı puanlar;

Hatice Eroğlu  
Duygu Karataş  
Ümit Pul  
Olena Melnıchuk  
Zuhal Topal   
TOPLAM:   

**28 Eylül 2021 Salı**

Ogün Karataş Yarıştığı Bölüm Fragmanı

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Bu hafta 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında yarışacak olan ikinci yarışmacı olarak TV8 ekranlarında çıkacak olan Ogün Karataş’ın yarıştığı bölüm fragmanı yarışmanın sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.