Zuhal Topal'la Yemekteyiz Olena Melnichuk bakın kim çıktı! Milyonların karşısındaydı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Olena Melnichuk bakın kim çıktı! Milyonların karşısındaydı...
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta tüm hızı ile sürüyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun beşinci gün yarışmacısı Olena Melnichuk olarak açıklandı. Ukraynalı güzel ilk andan itibaren internette en çok arananlar listesinde kendine yer buldu. Ancak televizyonlara ilk defa çıkan bir isim değil. Daha önce evlilik programına katıldığı ortaya çıktı.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'de hem sezon hem de yeni hafta bomba gibi ilerliyor. Haftanın ilk gününde adı açıklanan yarışmacılar kendilerine ayrılan süreyi en iyi şekilde kullanarak birinciliği elde etmek ve evine 15 bin lira ile gitmenin yollarını arıyor. Alışveriş sonrası girilen mutfakta menülerini hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ı beğendirmeye çalışıyorlar. Cuma günü evinde ağırlayacağı misafirlerinden tam puan almak isteyen Olena Melnichuk güzelliği ile adından söz ettirdi. Yarışmayı seyredenler kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriyor. Ukraynalı güzel daha önce de evlilik programına katılarak hafızalarda yer edinmişti.


 


Yemekteyiz Olena kimdir?

Yarışmada yer aldığı bölümlerde binlerce kişi tarafından takip edilen güzel yarışmacı kendini tanıttı. O bilgilerle birlikte aslen Ukraynalı. Zamanında Türk biri ile evlendi. Sivas gelini oldu. Türk yemeklerine hakim. Türkiye'de  yaşıyor. Türkçeyi çok iyi konuşuyor. Bunun dışında Ayla Algan ile çalıştı. Oyunculuk deneyimi de var.  Nişantaşı Valikonağı üzerinde 1 Ekim'de kendi güzellik merkezini açıyor.


Yemekteyiz Olena


 

Yemekteyiz Olena hangi programa katıldı?

Rakiplerinden Duygu Karakaş'ın yarışacağı Ukraynalı Olena daha önce adını Evleneceksen Gel'da duyurdu. Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu programa katılan güzel yarışmacı, zaman zaman talip oldu bazen de kendisi ile evlenmek isteyenleri dinledi. O dönem adından sıkça söz ettirmeyi başardı. 

Yemekteyiz Olena

Yemekteyiz Olena

Yemekteyiz Olena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.