Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir? Selda Çelik kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir? Selda Çelik kaç yaşında ve nereli
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamrat ve iddialı yarışmacıların boy gösterdiği programda bugün Selda Çelik mutfağa girecek isim olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir? Selda Çelik kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftası ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk yarışmacısı Onur YIlmaz'dı. Sırasını geçiren genç yarışmacıların ardından bugün de Selda Çelik marifetlerini sergileyecek. Mutfağa girecek genç yarışmacının performansı da merak konusu haline gelirken diğer yandan hakkındaki bilgiler lde araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir? Selda Çelik kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selda kimdir?

Bugün yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Selda Çelik, işkembe sebebiyle eleştirilerin hedefi oldu. Seda Türk koku sebebiyle maske isterken ev sahibi Selda Hanım buna; "Sanki kraliyet ailesinden geliyorlar da burada maske istiyorlar" ifadelerini kullandı. Ayrıca erkek yarışmacılardan da menüye eleştiri geldi.

  • Değişik yemek yapmayı seviyor
  • İstanbul'da yaşıyor
  • 39 yaşında
  • Aslen Ordulu
  • Gereksiz çıkışları var
  • Masanın temizliğine çok önem veriyor
  • Hijyen olmazsa olmazı

zuhal topal'la yemekteyiz selda çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.