Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kaç puan aldı? 23 Eylül 2021 Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kaç puan aldı? 23 Eylül 2021 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında rekabet had safhada. Geride kalan üç günün ardından gözler yarına çevrildi. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalışacak olan genç yarışmacı Sibel Nazire Özgünaydın'ın performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de 2. haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilemeyi sürdürdüğü zorlu maratonun ilk gününde Gülcan Güvenç yarışmış ve puanlarını almıştı. Ardından Alaa Abed farklı tatlarla rakiplerini ağırlamıştı. Bugün de kuaför Gülay Kurt 15 bin lira için avantajlı konuma geçebileceği menüyü hazırladı. Sırada ise Sibel Nazire Özgünaydın var. Hafta başından bu yana hakkında binlerce yorum yazılan genç öğretmenin hazırlayacağı yemekler ve alacağı puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Eylül 2021 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın hangi yemekleri yaptı?

Gülay Kurt'un ardından önce alışverişe çıkıp sonrasında ise mutfağa girerek birincilik adına ter dökecek olan Sibel Nazire Özgünaydın zor zamanlar geçirse de hem rakiplerini hem de Zuhal Topal'ı etkilemek istiyor. Gülcan Güvenç'in "sapıtma" kelimesini "saptırma" olarak düzeltip dikkatleri üzerine çeken güzel yarışmacı izleyicilerin karşısında performansıyla adından söz ettirmek amacında. Kendisinin hazırlayacağı menü ve yemekler haberimizde yer alacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın



 

Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Sibel Nazire Özgünaydın'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.