Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba Sezen herkesi çıldırttı! Kayınvalidesine yaptıklarıyla...

Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba Sezen herkesi çıldırttı! Kayınvalidesine yaptıklarıyla...
FOX TV'nin popüler yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışacağı zorlu maratonun ilk gününe dair paylaşılan fragman herkesi şoke etti. Yarışacak gelinin kayınvalidesine yaptıkları tepkileri de beraberinde getirdi.

Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni haftası bugünden itibaren başlıyor. 16.00'dan itibaren ekranlara gelecek olan yarışmada gelinler ve kayınvalideler kozlarını paylaşacak. Cuma günü ise kazanan belirlenecek. Zuhal Topal'ın puanlarıyla birlikte bir takım 15 bin liranın sahibi olacak. Yarışmanın 24 Mayıs'ta FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümüne dair fragman herkesin ağzını açık bıraktı. Yarışacak gelin, kayınvalidesine hem mutfakta hem de sofra başında salladıkça salladı. Bu durum da izleyicilerden tepki aldı.


'Bu kadın' ifadesi!

Programın Instagram hesabında yayınlanan videoda kayınvalidesine gösterdiği tepkiler ve söylediği sözler dikkat çeken Tuğba, mutfakta ise; 'Bu kadın beni savunmazsa 1 yıl kapısını çalmayacağım eğer beni yakarsa' ifadelerini kullandı. Kayınvalidesinin kendisini çağırmasını da tiye alarak 'Tuğba Tuğba Tuğba... Bastırsana biraz ya' dedi. Ayrıca mutfakta yemek yaparken; 'Bana yardım etmek için gelen annem yeni gelin gibi ağzımın içine bakıyor' sözleriyle izleyenleri şoka soktu.


 

Sosyal medyada tepki var

Programın sıkı takipçileri ise Tuğba'ya karşı tepkili. Genç gelini topa tutan seyirciler eleştiri yağdırdı. İşte onlardan bazıları;

elif_kosan_tekin; "Ne olursa olsun eşinizin annesi ve ekran önündesiniz. Bu ne saygısızlık. Bu programı izlemeyi bırakalı baya oldu. Fragmana bakayım dedim ama çok sinirlendim. Bu ne yahu. Saygısızlık diz boyu"

nurcankanatlar; "Terbiyesizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelin..."

nurdanayaz7733; "Kayınvalideye daha nazik olabilirsin gerçekten üzüldüm"

ayhan_eymen; "Allah'ım 2 tane de oğlum var. Allah başa vermesin yarabbim"

ayn2286; "Ne olursa olsun sevmeye de bilirsin ama saygı saygı büyük sonuçta ne ekersen onu biçersin"

rabia_aytug; "Böyle davranışlı bir gelin ile programa değil hiç bir yere gidilmez."

ozl7909; "Milyonların önünde böyleyse evde düşünemiyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum