Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Nisan 2023 Pazartesi bugünün puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Nisan 2023 Pazartesi bugünün puan durumu!
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Villaya kobuk olan beş yarışmacının kendilerine verilecek sürede birincilik için ter dökecekleri zorlu maratonun ilk bölümünde yarışacak ilk isim İlknur oldu Deneyimli isim 2.5 saatlik sürede kollarını sıvayarak mutfağa girecek ve ardından menüsünü hazırlayacak. Ardından da rakipleri puan verecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Nisan 2023 Pazartesi bugünün puan durumu haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve 50 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verdiği zorlu programda bugün yarışacak isim açıklandı. Buna göre İlknur kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede elinden geleni yaparak rakiplerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Ailesi ve çevresi tecrübeli yarışmacının performansını sabırsızlıkla bekliyor ve alacağı puanlarla birlikte mutlu sona ulaşacağına inanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Nisan 2023 Pazartesi bugünün puan durumu haberimizde yer almaktadır.


 

Oğlumun son isteği bu programdı

Bu haftanın ilk gününde yarışacak olan İlknur, alakart mutfakta aşçılık yapıyor. Zuhal Topal'da aşçı ile hafta açacakları için mutlu olduğunu söyledi. Deneyimli yarışmacı, kaybettiği oğlunun ölmededen önceki son isteğinin programa katılması olduğunu anlatınca herkes duygulandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Nisan 2023 Pazartesi puan durumu

Harun Kazar'ın bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma puan durumu haberimize eklenecektir.

Hüseyin'in İlknur'a verdiği puan: X
Elif'in İlknur'a verdiği puan: X
Mikail İlknur'a verdiği puan: X
Hasret'in İlknur'a verdiği puan: X
Zual Topal'ın İlknur'a verdiği puan: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.