Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Ocak Çarşamba | Bagül Abayeva kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Ocak Çarşamba | Bagül Abayeva kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 98. bölüm başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için mücadele verdiği programın yeni gününde Bagül Abayeva yarışacak ve yemekleri ile en yüksek puanları almaya çalışacak. Mutfağında marifetlerini sergileyecek deneyimli yarışmacının menüsü ve puanları merak konusu. Peki, Bagül Abayeva kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Ocak Çarşamba puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşsıına çıkıyor. Beş yarışmacının kıran kırana mücadelesinde yaşanacak olan yeni mücadelede bugün Bagül Abayeva kolları sıvayacak. Başarılı bir gün geçirmek isteyen deneyimli yarışmacı önce alışverişe gidecek ardından da mutfağa girerek yemeklerini hazırlamaya başlayacak. Gün sonunda ise kendisine gelecek yorumlarla birlikte puanlarını bekleyecek. Peki, Bagül Abayeva kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Ocak Çarşamba puanları haberimizde.


 

Kıyamet kopacak!

Bugün yarışacak olan Bagül Abayeva için Elif Özdarendeli "En ufak bir hatası tüm puanını götürebilir" açıklamasında bulundu. Bu da masada yeni bir kriz anlamını taşıyor. Elif ayrıca Hüseyin'e de "Son gün yarışsan 3'ten fazla vermezdim sana" sözleriyle herkesi şoke etti.


 

Bagul Abayeva (26 Ocak Çarşamba Yarışmacısı) kimdir?

  • 41 Yaşında
  • Aslen Türkmenistanlı
  • 8 yıldır Türkiye de yaşıyor
  • Türk yemeklerini çok iyi biliyor
  • Otoriter bir yapısı var
  • Hijyene çok dikkat ediyor
  • İstanbul da ikamet ediyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bagül Abayeva menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Bagül hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Bagül Abayeva'ya kim kaç puan verdi?

Hüseyin Doğan
Deniz Çelik:
Nuray Işık:
Elif Özdarendeli:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.