Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat - 11 Şubat yarışmacıları kimdir? (Suzan, Nuray, Simge, Bilgehan ve Naim)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat - 11 Şubat yarışmacıları kimdir? (Suzan, Nuray, Simge, Bilgehan ve Naim)
Türkiye'nin 1 numaralı gündüz kuşağı yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının performanslarıyla birlikte 15 bin liranın sahibi olmak adına mücadele verdikleri zorlu rekabetin bu haftaki yarışmacıları belli oldu. Buna göre Suzan, Nuray, Simge, Bilgehan ve Naim hafta finalinde zirvede olabilmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat - 11 Şubat yarışmacıları Suzan, Nuray, Simge, Bilgehan ve Naim kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyo

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Deniz, Ayşegül, Eda, Murat ve Gioacchino olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat - 11 Şubat yarışmacıları Suzan, Nuray, Simge, Bilgehan ve Naim kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat - 11 Şubat yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Suzan Öztürk, Nuray Aruz Tayfur, Simge, Bilgehan Coşkuner ve Naim Akman 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 7 Şubat - 11 Şubat 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Öztürk kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olması beklenen Suzan Öztürk 38 yaşında. Evli ve 4 çocuk annesi. Kadın kıyafetleri ve aksesuarları sattığı bir butiği var. İşletmecilik yapıyor. Bingöllü olan güzel yarışmacı, İstanbul'da yaşıyor. Kendisine dair bilgileri buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Aruz Tayfur kimdir?

Yemekleri kadar yorumları ve enerjisiyle dikkat çekmeyi başaran Nuray Aruz Tayfur, Kocaeli'den programa katılıyor. Burada türban tasarımı ve makyaj hizmetleri veren güzel yarışmacı 31 yaşında. 4 çocuk annesi. Aslen Ağrılı.


bilgehan coşkuner


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan Coşkuner kimdir?

Beş yarışmacı arasındaki en fanatik isim olarak dikkat çeken Bilgehan Coşkuner 33 yaşında. Aslen Aksaraylı. Beşiktaş'ı tutan genç yarışmacı aynı zamanda kongre üyesi. Tenis antrenörlüğü ve beden eğitimi öğretmenliği yapıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim Akman kimdir?

Bu sezonun 26'ıncı haftasındaki ilk yarışmacı olan Naim Akman, 38 yaşındadır. Aslen Malatyalı. Hukuk okuduğu dönemde sahnelere geçiş yaptı ve birçok sanatçının arkasında solistlik görevini üstlenerek adını duyurmayı başardı. Billur sesiyle ve nazik tavırlarıyla akıllara kazındı. Kendisi yarışmaya tam 3 kere katılmış, 3'ünde de birinci olmuştu. Son birinciliğini Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada aldı. Fakat burada puanlamada yaptığı bir taktikle birinci olunca Onur Büyüktopçu da ondan sözünü esirgememiş, bunu yüzüne vurmuştu. 2009'da Naim Akman ile Yemektesin kitabını yayınladı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Simge kimdir?

Kendisi hakkındaki bilgiler program başladıktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.