Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan kimdir? Bilgehan Coşkuner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan kimdir? Bilgehan Coşkuner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak sezona fırtına gibi devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca sergileyecekleri performanslarla birlikte birinciliği kazanmak istedikleri zorlu rekabette Bilgehan Coşkuner de 15 bin lira için ter dökecek. Kendisi hakkında izleyiciler bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan Coşkuner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hes

TV8'de devam eden yeni sezonunda Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Kendi günlerinde mutfağa girecek, diğer bölümlerde de yorumlarıyla eleştirilerde bulunacak beş isim belli oldu ve Bilgehan Coşkuner'in de katıldığı görüldü. Genç yarışmacı hakkında ilk andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan Coşkuner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan kimdir?

Bu haftanın Naim ile birlikte iki erkek yarışmacısından biri olan Bilgehan Coşkuner, dün akşam Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak taraftarı önünde 2 puan daha kaybeden Beşiktaş'ın kongre üyesi. 33 yaşında ve Aksaraylı. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanı. Beden eğitimi öğretmenliği ve tenis antrenörlüğü de yapıyor. Programdan 15 bin lirayı alarak ayrılma konusunda oldukça iddialı. Evli ve Talya adındab bir kızı var. Instagram hesabı @bilgehanjk'tır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan Coşkuner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.