Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Eylül Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Eylül Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün yarışacak isim Duygu Karakaş. Kendisinden önce ve sonra performansını ortaya koyacak 2'şer yarışmacıyı geçmek istiyor. 15 bin lira konusunda da elinden geleni yapacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Pazartesi günü yayınlananmaya başlayan yeni haftasıyla adoından söz ettirmek ve ödül kazanmak isteyen yarışmacıların mücadelesine sahne olan programda bugün boy gösterecek isim Duygu Karakaş olarak açıklandı. Kendisine verilen sürede en eiyi puanları alarak birinciliği elde etmek amacında. Önce mutfağa girip sonrasında rakiplerini ağırlayacak genç yarışmacının formu haftanın belirleyici unsurlarından biri olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Duygu Karakaş menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Duygu Karakaş'ın menüsü haberimizde yer alacak. Sert rüzgarların eseceği ve özellikle de Ogün Karataş'ın eleştiri yağmuruna tuttuğu sofra ile puanlarını alacak olan Duygu'nun çok dikkatli olması gerekiyor. Diğer yandan Olena ve Hatice arasındaki tartışma yine devam edecek.


duygu karkaaş


Yemekteyiz Duygu Karakaş kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Duygu Karakaş'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.