Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Aruz Tayfur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Aruz Tayfur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Televizyon dünyasının en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak Türk ve dünya lezzetlerini ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan fenomen programın yeni haftasında yarışacak isimler belli oldu ve Nuray Aruz Tayfur da kendi gününde mutfağa girerek menüsünü hazırlayacak. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Aruz Tayfur kaç

Bu sezon ağırladığı yarışmacılarla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 23'üncü haftasına merhaba deniyor. Beş gün boyunca sürecek yeni yarışta kolları sıvayan beş yarışmacının kendilerine ayrılan sürede gösterecekleri performanslar merak konusu ve herkesi sabırsızlandırıyor. Nuray Aruz Tayfur da on isimlerden biri oldu. Fragmanda da iddiasını ortaya koyan Aruz hakkında izleyiciler bilgi sahibi olmak adına internette arama gerçekleştiriyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Aruz Tayfur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir?

Haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Nuray Aruz 31 yaşında. Aslen Ağrılı ancak Kocaeli Karamürsel'de büyüdü. Evli ve 4 çocuk annesi. Nuray Aruz Türban Tasarım & Makeup Studio adını verdiği işletmesi var. Burada müşterilerine hizmet sunuyor. Ayrıca dergi ve bloglara yazı yazıyor. Televizyon deneyimi de yaşamak adına programa katıldı. Yemekleriyle birlikte hem rakipleri ve Zuhal Topal'dan yüksek puan alacağına hem de 15 bin lira ile eve döneceğine emin.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray
 



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Instagram hesabı

Mutfaktaki hünerleriyle birinciliği hedefleyen Nuray Aruz Tayfur'un Instagram hesabı da yoğun şekilde araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Kendisini binlerce takip eden kullanıcı var ve kendisine ait işletmesinin ismi ile paylaşımlarda bulunuyor. @nurayaruz adresinden profiline ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.