Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir? Suzan Öztürk kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir? Suzan Öztürk kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansıyla lezzet savaşına dönüşen programın yeni maratonunda yarışacak isimler açıklandı ve Suzan Öztürk 15 bin için ter dökecek yarışmacılar arasındaki yerini aldı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir? Suzan Öztürk kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de 23'üncü haftanın ilk günü TV8'de ekranlara geliyor. Yapacakları yemeklerle 15 bin liranın sahibi olmak isteyen beş yarışmacının mücadelesine tanıklık edilecek programda haftanın kazananı olabilmek mutfakta hızlı olmak ve lezzetli menüleri sergilemek gerekiyor. Beş gün boyunca sürecek amansız yarıştan mutlu ayrılmak isteyen isimlerden biri de Suzan Öztürk. Genç yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren internette aramalar yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir? Suzan Öztürk kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olması beklenen Suzan Öztürk 38 yaşında. Aslen Bingöllü fakat İstanbul'da yaşıyor. Ortaokul mezunu. Evli ve 4 çocuk annesi. 15 ve 17 yaşındaki iki kızı milli boksör. Şampiyonlukları var. Surem adını verdiği butiğinde kadın kıyafetleri ve aksesuarları satıyor. Yemekleriyle birinci olacağından ve evine para ödülü ile döneceğinden emin.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir
 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Instagram Suzan hesabı

Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Suzan Öztürk'ün sosyal medyadaki hesapları da merak konusu oldu. Kendisinin sahip olduğu kişisel bir hesabı yok ancak işletmesi adına açtığı profilde binlerce kişi tarafından takip ediliyor. @surem_butik adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum