69 yaşındaki Jackie Chan'in gerçek kızıymış gibi yayınlanan bu video aslında filmden bir sahne

69 yaşındaki Jackie Chan'in gerçek kızıymış gibi yayınlanan bu video aslında filmden bir sahne
İnternette viral olan bu görüntüde Jackie Chan ve kızının birlikte eski filmlerine ve yaşadığı korkunç kazalara gözyaşı döktüğü iddia ediliyor. Oysa ki usta aktörün gerçek hayatta kızıyla arasının pek de iyi olmadığı biliniyor.

Jackie Chan aksiyon filmlerinde zorlu rollerinde dublör kullanmayan bir aktör, 2023'te vizyona giren Ride On (Long ma jing shen) isimli filmde ise emekli bir dublörü canlandırdı.

Filmin hikayesi emekli olan dublör ve onun emektar dublör atını konu ediniyor. Chan, filmin bir sahnesinde dublörün geçmişte aylarca komada kaldığı bir sahneyi izlerken kızıyla birlikte gözyaşı döktükleri anı canlandırıyor. İşte bu duygusal sahne pek çok sosyal medya platformlarında ve haber sitelerinde usta oyuncunun gerçek kızıyla yaşamış olduğu anlarmış gibi servis edildi. Oysa gerçekte olan oyuncunun kızını canlandıran bir Çinli aktris ve genç aktristin adı Liu Haocun'dur.

Sosyal medya platformlarında ve haber sitelerinde gerçekmiş gibi defalarca paylaşılan bu görüntü viral oldu.

Jackie Chan'in gerçekte de bir kızı olduğu biliniyor. Fakat usta aktörün kızıyla arası pek iyi değil; Jackie Chan'in evliyken ilişki yaşamaya başladığı kendinden 19 yaş küçük bir kadından Etta Ng Chok Lam isminde bir kızı dünyaya geldi. Jackie Chan bu yasak ilişki yaşadığı kadınla bir araya gelmedi ve Etta Ng sadece annesi tarafından büyütüldü.

wdbyo3bxyu-mitiozchdiw.webp

2000 doğumlu Etta Ng yıllar önce lezbiyen olduğunu ailesine açıkladığı için ailesinin kendine sırt çevirdiğini, Jackie Chan'in homofobik olduğunu ileri sürmüştü. Jackie Chan’in kızı Etta Ng'yi eşcinsel olduğu için evlatlıktan reddettiği ve Jackie Chan’i babası olarak görmediğini beyan etti.

Geçmişte yayınladığı Youtube videosunda Kanada’da partneriyle birlikte sefalet çektiğini ve köprü altında yaşadığını söyledi.

Jackie Chan ile biyolojik babası olduğu kızı arasında gerilimin sürdüğü süreçte sosyal medya platformlarında bir video paylaşılmaya başlandı.

Çinli oyuncu Jackie Chan'in 35 yaşında Jaycee Chan isimli bir erkek çocuğu daha bulunuyor.

Aksiyon ve dövüş filmleri denince akla gelen 1 numaralı aktör Jackie Chan'in de meslek hayatında defalarca kemikleri kırıldı ve defalarca ölümden döndü. İzleyenleri büyüleyen bu olağanüstü filmlerin kamera arkasında çok fazla hüzün yatıyor.

Usta oyuncuyu her kuşaktan seven ve hatırlayan insanlar hayranlıklarını yorumlarda dile getirdi.

"Sanki bu adam ailemizden gibi ya çok samimi teşekkürler Jackie Chan"

"Bi chacky. Chan daha gelmez dünyaya bruce Lee gibi"

"Saygıyı sonuna kadar hakediyosun büyük üstad.. çocukluğumuzun kahramanı"

"Çocukluğumuz, teşekkürler özel Ruh."

"Yaptığı işe bu kadar mı aşık olur insan.Kırılmadık kemiği kalmıyor, yine dönüp aynı işi yapıyor.Hayretler içerisinde izliyorum bu tip insanları.Helal olsun."

Gerçekte Ride On isimli filmde, kızı rolünü oynayan Çinli aktris Liu Haocun’un “Acıdı mı?” sorusuna Chan’in “çok” yanıtını verdiği, ardından kızının “Baba, sen harikasın” dediği duyulan sahne ise şu şekilde:

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.