Aile 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin Salı akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Aile'de bu haftaki bölümünde neler olacak? Dizinin yeni yayınlanan 12. bölüm fragmanında bebeğini kaybeden Cihan derinden sarsılacak. Peki sonrasında neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Show TV'nin Salı akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi Aile pek çok diziseveri ekrana kilitliyor. Peki Aile 12. bölüm fragmanında neler oluyor? Devin ile Aslan neler yaşayacak? Devin'in bir karar vermesi gerekecek. Aile dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Aile 12. bölüm fragmanı yayınlandı

İlyas'ın Hülyayı seçim yapmaya zorlar. Devin, Seher'den evlatlık durumunu öğrenir. Devin'in Hülya'ya söylediği "hayattan tek bir dileğim var, o da sizin gibi bir anne olmamak" sözü bölüme damgasını vuracak. İbrahim'le konuşup son bir şans vereceğini söyleyen kişinin kim olduğu merak edilirken, Cihan bebeğini kaybetmesiyle büyük sarsılır. Çiftlik evinde yaşana olayda kırılan camlar ve havuza düşen kişinin kim olduğu bilinmezken, Aslan'ın Cihan'a "döndük dolaştık yine babamızın oğlu olduk" sözleri heyecanın dozunu artıracak.

Aile 11. bölümde neler olmuştu?

Aslan'ın tavırları artık babasını aratmamaktadır. Bundan sonra hiçbir şeyin değişmeyeceğini bilen Aslan, Devin'i kendinden korumaya çalışır. Devin için şimdi tehlike çanları çalar ya arkasına bakadan kaçacak ya da ailenin bir ferdi olacaktır. Hülya'da oğlunun gözünü kararttığını anlar ve İlyas'la gireceği savaşı önlemek için harekete geçer. O sırada Aslan, İlyas'a tüm gerçekleri anlatır. Yusuf Soykan'ın ölüm yıldönümü için bir araya gelen ailenin bütün ferdi hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelirler.

Son bölümü izlemek için showtv.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.