Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm fragmanı yayınlandı

Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm fragmanı yayınlandı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 58. bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında neler olacak?

Necdet Oktay Apaydın- Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında seyircisi karşısına geçen sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında neler olacak? Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm fragmanında neler olmuş? Detaylar haberimizde..

Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm fragmanı yayınlandı

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 58. bölüm fragmanında Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların baskın haberini alır ve Anadolu’ya sefer emri verir. Seferiye Hatun'un boğazına Bizanslılar tarafından bıçak dayar. Sefere giden Selçuklu Meliklerine suikastçılar saldırır. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Türkmen kızı olan Akça’nın hayatını kurtarır ve Alparslan ve Akça arasındaki aşkın kıvılcımı başlar. Alparslan, Akça'nın sırrını henüz bilmez.

Bizans İmparatoru, General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen’i Ani’ye gönderir. Yannis'in hiç ummadan yaptığı bir hata, Sultan Tuğrul’un savaş kararı almasına neden olur. Çocukken gördüğü rüyalarda kendisine fetihler müjdelenen Alparslan'ın Pasinler ile savaşa hazırlanır ve Alparslan’a Anadolu’nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.