Denize balıklama atladı felç kaldı!

Denize balıklama atladı felç kaldı!
Aileleriyle Fethiye'ye tatile gittiler. Suya kafa üstü daldıktan sonra hayatları alt üst olur. Dans ederken kafasını bir kayaya çarptı, omurilik felci geçirdi ve 6 ay sonra oğlunu ilk kez gördü.

Denize daldıktan sonra belkemiği felçli bir vatandaşın hayatı alt üst oluyor. Zor süreç ailesi tarafından filme alınarak sosyal ağlarda paylaşıldı. Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil için giden bir vatandaş, bir şekilde denize atladı ve kafasını suya çarpan kayalıklara çarparak bilincini kaybetti. Çevredekilerin yardımıyla toprağa verilen vatandaş, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bu vatandaşın omurilik yaralanmasının fark edilmesinin ardından hemen ameliyata alındı.
Başsız vatandaş, 6 aydır görmediği çocuklarına yoğun rehabilitasyonun ardından kavuştu. Klibinde yaşanan duygusal anlar yer alırken, kendisini tedavi ettiği öne sürülen eşi o anları sosyal medyada paylaştı.

denize-baliklama-atladi-felc-kaldi-robot-ve-fizik-tedaviyle-inanilmazi-basardi-5807-webp.webp

Eşinin paylaştığı videoda; "Aslında her şeyin özeti bu videoda. Nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz merak edeceksiniz. Tekrar anlatmaya başladığınızda ilk günkü olayı ve geçen seferki şoku hatırlayacaksınız. Gelecek yıl, yeni bir iş aldık ve bir anda hayatımız olumluya döndü her şey çok güzel giderken eşim ekibini Fethiye'ye götürdü Türkiye'den Yeşil Vadi deresine geldi ve bir dalış kayasına çarptı ve tam değerlendirmemizin başladığı yerde omurilik felci yaşadık bölümlerini geçtik sürecin. Dualarınız için de teşekkür ederim. Ve bu savaşı sevgimizle kazanacağımıza inanıyoruz."

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.