Sanatçı Gülden Karaböcek'in çorbacının ardından bir de dönercide sahne aldığı ortaya çıktı!

Sanatçı Gülden Karaböcek'in çorbacının ardından bir de dönercide sahne aldığı ortaya çıktı!
Gülden Karaböcek, çorbacıdan sonra dönercide de sahne almış.

Magazin günlüğünü aşevinde sahneye çıktığı haberiyle süsleyen Gülden Karaböcek'in İstanbul'da bir dönercide de sahne aldığı ortaya çıktı. 15 günde bir sahneye çıkan Karaböcek, hayranları döner yerken şarkılarını söylüyor. Ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek'in de Dönerci'de sahne aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü vokalist, iki haftada bir İstanbul'da kadınlara yönelik bir öğleden sonra gösterisi kapsamında döner ve kebapçılarda boy gösterdi. Ben Sen Olmalıydım, Sevseydin Ne Olurdu?, Evlisin Nem Kaldı, Dilek Taş, Yeter Hatırlamak şarkılarıyla tanınan 69 yaşındaki efsane sanatçı Gülden Karaböcek, özel hayatıyla gündeme oturdu.

efsanevi-sanatci-gulden-karabocek-in-corbacinin-ardindan-bu-kez-de-bir-donercide-sahne-aldigi-ortaya-cikti-1782-webp.webp

İlerlemiş yaşına rağmen hala bir aşevinde performans sergiliyor olması hayranlarını kızdırırken, yeni görünüşü hakkında yorum yapmak merak konusu oldu.
Yıllar önce kayınbiraderi ile evlenen Gülden Karaböcek'in bu halini gören Akalın, "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" diyerek tepkilere neden oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.