Call of Duty: Modern Warfare III çıkış tarihi açıklandı!

Call of Duty: Modern Warfare III çıkış tarihi açıklandı!
Uzun zamandır beklenen Call of Duty hayranları: Modern Warfare III şimdiden ufukta görünüyor. Şirket tarihi yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

Savaş oyunları denilince akla gelen ilk oyunlardan biri olan Call of Duty, Modern Warfare serisi ile geniş bir izleyici kitlesini kendine çekmeyi başardı. Serinin en yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare III ile ilgili önemli detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

call-of-duty-modern-warfare-iii-cikis-tarihi.jpg

Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım’da çıkıyor

Call of Duty'nin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı:
Modern Warfare III oyununu detaylandıran bir açıklamanın 17 Ağustos'ta yayınlanacağı söyleniyor. Call of Duty gönderisine göre: Modern Warfare III, 10 Kasım'da başlayacak.

Fragmanı izlerken, orijinal MW3'te Makarov'un hava sahası görevinin başka bir versiyonunu görüyoruz. Bu sefer uçak koltuğundaki bir kişiye kısa mesaj olarak "Rusça Yok" ifadesi gönderildi. Ayrıca bu sefer terminali ağır makineli tüfeklerle yağmalamak yerine bir uçak kaçırma görevi de bizi bekliyor olabilir.

cod-modern-warfare-3-oynanis-fragmani-1.jpg

Yeni Activision oyunu ise bilgisayarların yanı sıra PlayStation 5 ve XBox Series X/S'de kendine yer bulacak. Öte yandan oyun çıktığında büyük ihtimalle Microsoft tarafından satın alınacak olan Activision Blizzard'ın son olarak Call of Duty c için ön sipariş fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi. Daha fazla avantaj ve ödül içeren Case versiyonunu ön sipariş vermek isterseniz ödemeniz gereken bedel 2.799 TL.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.