Paw Guards isimli oluşumun kurucusu Burak Arslan'dan skandal açıklamalar!

Paw Guards isimli oluşumun kurucusu Burak Arslan'dan skandal açıklamalar!
Paw Guards'ın kurucusu Burak Arslan, çocukların köpekler tarafından ısırılmasını şu şekilde normalleştiriyor: Sizin çocuklarınızın özgürlük alanı bizim çocuklarımıza dokunana kadardır. O top köpeğe gelirse çocuğun kı.ından yarım kilo alacak.

Sokak köpekleri konusu Türkiye genelinde gündem olmaya devam ediyor.
Son olarak İstanbul Hamidiye'de bir yerden bahçede çocuğuna saldıran köpeğe müdahale ettiği için Ayak Koruma Müdürü Burak Arslan tarafından azarlanan bir kadın da gündemdeydi. Pati Muhafızları yöneticisi Burak Arslan'ın çaresiz çocuğunu korumak isteyen kadına yönelik tavrı dikkat çekiyor.

Çocuğuna havladığı gerekçesiyle köpeğe top atan bir kadınla tartışan Burak Aslan : ''Saygı göstermiyorum. O köpeğe bir daha yaklaşma. Son kez uyarıyorum. Köpeğe dokunamazsınız, örtünden utan.'' gibi ifadeler kullanmıştı.

paw-guards-isimli-olusumun-kurucusu-burak-arslan-dan-skandal-aciklamalar-sokak-hayvanlari-bizim-cocuklarimizdir-sizin-cocuklarinizin-ozgurluk-alani-bizim-cocuklarimiza-dokunana-kadardir-6415-webp.webp

Daha sonra sosyal medya hesabından canlı yayına geçen Burak Arslan, çirkin iddialarda bulundu.
Burak Arslan, çocukların köpekler tarafından parçalanmasını şu ifadelerle normalleştirdi: "Sokak hayvanları bizim çocuklarımızdır. Sizin çocuklarınızın özgürlük alanı bizim çocuklarımıza dokunana kadardır. O top köpeğe gelirse çocuğun kı.ından yarım kilo alacak."

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.