İstanbul'da seyir halindeki iki araç trafikte kavga etti!

İstanbul'da seyir halindeki iki araç trafikte kavga etti!
Bu görüntüler, iki aracın yolculuk sırasında kavga etmesi üzerine Esenyurt istikametinde ortaya çıktı. Biri arabanın camından yumruk atmak istedi, diğeri üzerine sürdü.

TEM Esenyurt otoyolunda meydana gelen olayda, hafif ticari araç sürücüsü ile kamyonet sürücüsü arasında yolda tartışma çıktı. Tartışma sırasında kamyonet sürücüsü ticari aracın önüne geçerek sol şeritte yavaşlamaya başladı ve diğer sürücüye yol vermedi. Kamyon şoförü, aracın ticari aracı sollayarak sağ şeride geçme girişimini engellemeye devam etti. Bu sırada ticari araçta bulunan bir kişi, camdan inen TIR sürücüsüne bağırarak karşılık verdi. Bunun ardından ticari araç kamyonu solladı ancak bir süre sonra tekrar düze çıktı.

istanbul-da-seyir-halindeki-iki-arac-kavga-etmek-isteyince-sahislardan-biri-arabanin-camindan-yumruk-atmak-istedi-3192-webp.webp

Aynı seviyedeki araçlar bir araya gelince, ticari aracın sağında oturan şahıs camdan sarkıtarak tır sürücüsüne yumruk attı. Öte yandan trafikteki diğer sürücüler de kavgayı cep telefonlarıyla izledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.